Wenkbrauwen tatoeëren Rotterdam

ONLINE AGENDA

Hoe heerlijk zou het zijn als u ’s ochtends opstaat en u geen tijd hoeft uit te trekken voor het tekenen van uw wenkbrauwen? Of wellicht heeft u graag wat donkerdere wenkbrauwen, omdat u die van u heel licht zijn. Bij ons bent u op het juiste adres om uw wenkbrauwen te laten tatoeëren in Rotterdam. Bij ons bent u in veilige handen: onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up.

Wenkbrauwen tatoeëren bij Bogar

Bij Bogar bent u in goede handen als het gaat om het laten tatoeëren van uw wenkbrauwen. Het tatoeëren van uw wenkbrauwen is bijvoorbeeld een uitkomst wanneer u moeite heeft met opmaken, allergisch bent voor make up of wanneer u veel aan sport doet of vaak naar de sauna gaat. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen. Onze permanente make up specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten permanente make up en onze behandelingen worden in uiterst hygiënische omstandigheden uitgevoerd. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen langer zichtbaar is.

Effect wenkbrauwen tatoeëren

Het effect van de permanente make up wisselt per salon, omdat er ook diverse soorten methoden zijn. Bij Bogar maken we gebruik van de 3D hairstroke wenkbrauw mesjestechniek. De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn. Met onze behandeling worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en krijgen een voller uiterlijk door de 3D hairstroke techniek.

Ook voor overige permanente make up

U kunt in ons Beauty Center niet alleen uw wenkbrauwen laten tatoeëren, maar u bent bij ons ook op het juista adres voor andere soorten permanente make-up. Bijvoorbeeld:

  • Ogen: deze worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven) of wimper aanzet.
  • Lippen: deze krijgen een voller accent en kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner.

Contact opnemenAfspraak maken

Ja, ik wil mijn wenkbrauwen laten tatoeëren

Wilt u ook de gemakken van onze permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met een van onze specialisten om uw wenkbrauwen te laten tatoeren in Rotterdam of voor het aanbrengen van permanente make-up voor uw ogen en/of lippen.

Wenkbrauwen tatoeëren Rotterdam
3.7 (73.33%) 12 votes