teosyal

Bogar 14:21
teosyal

   ONLINE AGENDA  

Teosyal rimpelfiller voor o.a. mond, voorhoofd rimpels, fronsrimpel en kraaienpootjes

Teosyal rimpelfiller is een biologisch afbreekbaar product op basis van hyaluronzuur. Het wordt o.a. toegepast voor de behandeling van voorhoofdrimpels, fronsrimpel en kraaienpootjes ten gevolge van veroudering.

Omdat Teosyal rimpelfiller volledig biologisch afbreekbaar is en geen allergie kan veroorzaken, wordt het product gekenmerkt door een volledige veiligheid.

Behandeling met Teosyal rimpelfiller

Voor de behandeling worden er foto’s gemaakt. Eventueel wordt het te behandelen gebied verdoofd. De behandeling zelf duurt 30-45 minuten. Teosyal rimpelfiller wordt met een klein dun naaldje in het te behandelen gebied ingebracht. Na de behandeling wordt de behandelde plek eventueel gekoeld met een cool-pack. Hierna kunt u naar huis.

Resultaat van Teosyal rimpelfiller

Teosyal rimpelfiller bestaat uit hyaluronzuur, een in de huid van nature voorkomende stof. Hierdoor ontstaat een natuurlijk resultaat. Het effect van een behandeling blijft meestal 9 maanden aanwezig. Zonder problemen kan hierna weer opnieuw een behandeling met Teosyal rimpelfiller plaatsvinden.

teosyal

Voor de behandeling van Teosyal rimpelfiller

Mocht u enkele dagen voor de behandeling om een of andere reden een pijnstiller willen gebruiken, dan raden wij u aan om alleen paracetamol te gebruiken. Andere pijnstillers maken het bloed wat dunner en verhogen zo het risico op een forse blauwe plek. Wanneer u Aspirine of Aspirinebevattende gebruikt, dan dient u deze 1 week voor de behandeling te stoppen en 3 dagen na de ingreep weer te hervatten.

Na de behandeling van Teosyal

De eerste dagen na de behandeling dient u geen intensieve druk uit te oefenen op het behandelde gebied. U mag meteen na de behandeling in de zon. Eventuele blauwe plekjes kunt u beter insmeren met een hoge beschermingsfactor, onder invloed van de zon kunnen dit (tijdelijke) pigmentvlekjes worden.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Prijslijst Teosyal

TEOSYAL
Wangen€ 375,-
Neuslippenplooi€ 375,-
Jukbeen€ 375,-
Kaaklijn€ 375,-
Gebied rond de mond€ 375,-
Filler lippen v.a. 0,5 ml€ 275,-

Beauty