sculptra

Bogar 14:21
sculptra

   ONLINE AGENDA  

Sculptra New-Fill rimpelfiller

Naarmate de tijd vordert, verliest uw gezicht haar volle, stevige en jeugdige uitstraling als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Geleidelijk aan verdwijnt het collageen en vetweefsel dat uw gezicht volume geeft, waardoor de huid dunner wordt en kan verzakken. Door het verlies van volume kan uw gezicht er ook smaller uit gaan zien. Daarnaast verliest de huid in de loop der tijd zijn natuurlijke elasticiteit. Hierdoor kunnen rimpels, groeven en lijntjes ontstaan in de huid.

Wat is Sculptra rimpel filler?

Sculptra rimpelfiller is een eenvoudige, niet-permanente, injecteerbare behandeling van polymelkzuur die de productie van lichaamseigen collageen stimuleert.

Resultaat na behandeling met Sculptra rimpelfiller

Het resultaat na een behandeling met Sculptra rimpelfiller is een voller, gladder, jeugdiger en natuurlijk ogend gezicht met aanzienlijk minder markante lijnen, groeven, rimpels en plooien.

Voor de behandeling met Sculptra rimpelfiller

Mocht u enkele dagen voor de behandeling met Sculptra anti rimpelfiller om een of andere reden een pijnstiller willen gebruiken, dan raden wij u aan om alleen paracetamol te gebruiken. Andere pijnstillers maken het bloed wat dunner en verhogen zo het risico op een forse blauwe plek. Wanneer u Aspirine of Aspirine bevattende gebruikt, dan dient u deze 1 week voor de behandeling te stoppen en 3 dagen na de ingreep weer te hervatten.

Na de behandeling met Sculptra rimpel filler

De eerste dagen na de behandeling met Sculptra anti rimpelfiller dient u geen intensieve druk uit te oefenen op het behandelde gebied. U mag meteen na de behandeling in de zon. Eventuele blauwe plekjes kunt u beter insmeren met een hoge beschermingsfactor, onder invloed van de zon kunnen dit (tijdelijke) pigmentvlekjes worden.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

 

Prijslijst Sculptra

SCULPTRA
Bovenste helft gelaat (slapen, jukbeen, wangen)€ 600,-
Onderste helft gelaat (neuslippenplooi, kaaklijn, lachrimpel, mondhoeken)€ 600,-
Combinatie beh. van een bepaald gebied, voor substantieel aanmaak van collageen€ 600,-

Beauty