restylane

Bogar 14:21
Fillers

   ONLINE AGENDA  

Restylane voor versterken en verstrakken van gezichtscontour en herstel van volume

Door vermindering van hyaluronzuur in de ouder wordende huid ontstaan onder andere voorhoofd rimpels, fronsrimpel en kraaienpootjes. Deze lijntjes of rimpels kunnen worden opgevuld met
Restylane filler. Dit is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die vocht aan zich bindt en zo de voorhoofd rimpels, fronsrimpel en kraaienpootjes verminderd.

Waarom kiezen voor Restylane

Restylane filler is gebaseerd op de unieke NASHA technologie, hetgeen inhoudt dat het hyaluronzuur bijna identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur. Miljoenen mensen maken gebruik van Restylane filler en is hierdoor een van ‘s werelds meest gebruikte hyaluronzuur injectables. U heeft met Restylane filler een scala aan mogelijkheden; van huidverjonging tot het verfraaien van de lippen, die geheel aan uw individuele schoonheid tegemoet komen.

Behandelingen

Restylane Touch

 Voor oppervlakkige lijntjes zoals fijne rimpeltjes rond de mond.

Restylane filler SubQ

Voor rimpels of lijntjes die wat dieper zijn, bijvoorbeeld bij de neus-lippenplooi.

Restylane filler Perlane

Voor diepe rimpels en om meer volume te geven aan het gezicht, bijvoorbeeld aan wangen of kin.

Restylane filler Vital

Is geschikt om de eerste verouderingsverschijnselen van grotere huidoppervlakken te verzachten zoals hals, decollete en handen. Restylane filler Vital heeft meerdere behandelingen achter elkaar nodig.

Behandelmethode

Restylane filler wordt met een dunne naald in de huid ingespoten. Het behandelde gebied kan direct daarna wat rood en gezwollen zijn en later kunnen er eventueel wat blauwe plekjes ontstaan. Deze trekken vanzelf weer weg. In feite kunt u gewoon de volgende dag uw activiteiten weer hervatten.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

 

Prijlijst Restylane

RESTYLANE€ 575,-
Wangen€ 575,-
Neuslippenplooi€ 575,-
Jukbeen€ 575,-
Kaaklijn€ 575,-

Beauty