Permanente Make Up Den Haag

Bogar 15:37

permanente make up

Permanente Make Up Den Haag voor en na foto’s

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden – Prijslijst

Hieronder zijn enkele voor en na foto’s van permanente make up Den Haag uitgevoerd door Bogar Beauty. Wij zijn gespecialiseerd in de aller nieuwste permanente make up 3D hairstroke mestechniek. Om een mooi en vooral natuurlijk effect te creëren stemmen we elke permanente make-up behandeling af op uw  wensen. Hierbij overleggen we graag en geven advies wat het beste bij uw gezichtsvorm past. Klik hier voor onze reviews of bekijk onze Facebook pagina

permanente make up hairstroke YouTube play

 

Onze permanente make up behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden. We zijn dan ook vanzelfsprekend in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make up, dat betekent dat u bij ons in veilige handen bent. 

Afspraak makenContact opnemen

Afspraak makenContact opnemen

Permanente make up den Haag informatie

De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn.

De behandeling voor de 3D permanente make up wenkbrauwen wordt uitgevoerd met een speciaal mesje voor het creëren van de 3D Hairstrokes.

  • Nabehandeling permanente make up

Enkele dagen  na de behandeling kan een vliesje over de huid ontstaan van de permanente wenkbrauwen. Dit vliesje zal binnen twee weken wat gaan schilferen. Voordat dit proces is voltooid kan de kleur tijdelijk lijken terug te lopen. Ook kunnen de strokes tijdens deze periode wat minder duidelijk zichtbaar zijn.

Na vier tot 6 weken is er een nabehandeling (servicebehandeling) om het pigment van de permanente wenkbrauwen goed in de huid te verzadigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor de eerste behandeling wordt 2 uur aan tijd uitgetrokken. Voor de service behandeling wordt 1,5 uur uitgetrokken. 

Voor wenkbrauwen en lipliners is het nodig om binnen 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Dit omdat het pigment langzaam uit de huid verdwijnt.

  • Is permanente make up pijnlijk?

De behandeling van permanente make up is niet geheel gevoelloos, maar de pijnervaring van  iedere klant is anders.

Om de gevoeligheid zo beperkt mogelijk te houden adviseren we  bij uw huisarts telefonisch Emla crème aan te vragen. Deze zal een recept doorfaxen naar de apotheek. Emla zalf is een verdovende crème die de behandeling verzacht. Ook is het mogelijk een half uur van te voren 2 paracetamol tabletten in te nemen (geen andere pijnstillers).

Permanente Make UP den Haag Eyeliners

Voor eyeliners wordt veelal zwart pigment gebruikt. Dit pigment is anders van samenstelling en verdwijnt niet uit de huid. De kleurintensiteit wordt hooguit iets valer na 5 a 6 jaar en  kan dan desgewenst  worden opgefrist.

Nazorg instructies Permanente Make-Up den Haag

De genezingstijd van een medische pigmentaie of permanente make-up bedraagt ongeveer twee weken. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de medische pimentatie of permanente make-up absoluut noodzakelijk.

Direct na het aanbrengen van de medische pigmentatie of permanente make-up is de gepigmenteerde plek eventueel ingesmeerd met een verzachtende zalf of met een wondspray, een steriel kompres of een steriele zelfklevende transparante folie. Als de pigmentatie wond met een steriel kompres (niet doorzichtig) is afgedekt kunt u het kompres na enkele uren verwijderen en de wond behandelen zoals hieronder omschreven. De wondspray of zelfklevende transparante folie moet u laten zitten totdat de wond genezen is (drie tot zes dagen). U kunt met de wondspray en de folie gewoon douchen. De wondspray slijt er vanzelf af. Als er wondvocht onder de folie ontstaat kan de folie er eerder afvallen.

Behandel als volgt:

1) Raak de medische pigmentatie of permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen.

2) De permanente make-up 3 dagen (3 x daags) met een wattenschijfje met lauw water schoonmaken om zoveel mogelijk korstvorming te voorkomen.

3) Smeer de wond desgewenst (met een schoon wattenstaafje) in met de zalf die u eventueel van de behandelaar heeft meegekregen. Gebruik geen andere zalf en laat de zalf ook niet door iemand anders gebruiken.

4) Niet aan de korstjes krabben!
BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn minuscule korstjes. Laat de huid dit zelf afstoten, u voorkomt zo een litteken en meetrekken van pigment wat in de huid zit.

5) Breng in geen geval cosmetica aan op de behandelde huid gedurende de genezing.

6) Was zo mogelijk de wond bij medische pigmentatie twee maal per dag met een milde ongeparfumeerde zeep totdat de wond geheel genezen is. Dep de wond zo mogelijk na het wassen met een schone tissue voorzichtig droog.

7) Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon® of Betadine® op de wond.

8) Draag geen pleisters of verband over de medische pigmentatie of permanente make-up .

9) Draag bij een medische pigmentatie geen strakke of vuile kleding op de wond.

10) Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.

11) Stel de gepigmenteerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank(ook niet met een zonnebrandmiddel).
Gebruik ook na de genezingstijd op de medische pigmentatie of permanente make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

12) Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

Heeft u nog meer vragen?

Neem dan contact met ons op.

Is permanente make up gevaarlijk?

Hygienerichtlijnen Permanente Make-up

Warenwetbesluit Hygienevoorschriften Permanente Make-up en Cosmetische Tatoeages: 

Op 1 juni 2007 is in Nederland het Warenwetbesluit tatoeeren en piercen van kracht geworden. 

Simpelweg komt het erop neer dat iedereen die tatoeert, permanente make-up aanbrengt, cosmetische tatouages aanbrengt, piercet of gaatjes prikt in kraakbeen van oren en neuzen met een piercinginstrument moet voldoen aan de eisen van dit besluit.

De vergunning wordt afgegeven door de GGD namens de minister van VWS. Zonder deze vergunning mogen geen van bovenstaande handelingen verricht worden.

Informatie over de risico’s van permanente Make-up

U bent van plan  Permanente Make-up te laten aanbrengen. De GGD vindt het van belang om u van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico’s. 

Het aanbrengen van permanente make-up is een huiddoorborende behandeling. Door een juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur moet voorkomen worden dat u besmet wordt met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitus B en C. 

Voordat u permanente make-up laat aanbrengen wordt u gevraagd een toestemmingsformulier ( pigmentatieverklaring ) in te vullen.                     

In dit formulier staan o.a. een aantal vragen over uw gezondheid. Het invullen van dit formulier is voor uw eigen veiligheid. Het formulier blijft in het bezit van de behandelaar en wordt vertrouwelijk behandeld. Wanneer u een kopie hiervan wilt, is dat geen probleem, u mag een extra exemplaar meenemen.

Tijdens het aanbrengen van permanente make up worden met kleine naalden pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende vorm of afbeelding. 

De pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit.Het aanbrengen van permanente make-up moet zo hygienisch mogelijk gebeuren, d.w.z. steriele naalden die voor eenmalig gebruik geschikt zijn en worden niet met blote handen aangeraakt 

Pigmenten worden in speciale cups gedaan en na de behandeling in het geheel weggegooid evenzo met alle tissues, wattenschijfjes, wattenstaafjes etc. 

De behandelaar draagt tijdens het aanbrengen van permanente make-up handschoenen en vervangt deze telkens wanneer zij iets anders aanraakt dan het apparaat waarmee u wordt behandeld, een tissue of uw huid. 

Na afloop wordt de permanente make up verzorgd en krijgt u een nazorginstructie mee naar huis.In deze instructie staat o.a. dat u bij klachten( hevige roodheid, extreme zwelling, pussen, wondvocht) contact moet opnemen met uw huisarts.Verder staat op dit formulier vermeld hoe u de permanente make up moet behandelen gedurende de eerste week. 

Voordat u de behandeling ondergaat worden de contra-indicaties met u doorgenomen, d.m.v. het intakeformulier en worden alle vragen beantwoord. Na afloop van de behandeling wordt er een afspraak gemaakt voor de controlebehandelingen na 4 – 6 weken.

Maak een afspraak

Wilt u ook de gemakken van onze permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met een van onze specialisten om uw wenkbrauwen te laten tatoeeren in de omgeving van Den Haag of voor het aanbrengen van permanente make-up voor uw ogen en/of lippen.

Prijslijst

Permanente make up wenkbrauwen, eyeliners en lipliner

De behandeling is geschikt voor vrouwen die:

– Niet elke dag met een potlood of eyliner bezig willen zijn Aalsmeer, Abcoude.

– Weinig wenkbrauwharen hebben Alblasserdam, Alkmaar.

– Allergisch zijn voor make up, Almelo, Almere.

– Er altijd goed uit willen zien , Alphen aan den Rijn, Amersfoort.

– Geen vaste hand hebben voor het aanbrengen van make up, Amstelveen, Amsterdam.

– Slecht zien waardoor het aanbrengen van make up lastig is, Andijk, Apeldoorn.

– Tijd willen besparen, Assen, Breda.

Permanente Make Up specialist

Als je eenmaal hebt besloten permanente make up te willen, is het verstandig meer te weten over een betreffende specialist die de behandeling moet uitvoeren, Brabant, Baarn.

Hieronder een aantal punten waar je op kunt letten om je te helpen je keuze te bepalen, Badhoevedorp, Barendrecht.

Heeft de specialist foto’s van eigen werk? Foto’s van eigen werk hebben veelal dezelfde grote, scherpte en kleurtoon,  Beemster, Bergen.

Indien er slechts enkele foto’s aanwezig zijn zegt het vaak wat over de ervaring van de behandelaar. Wees ervan bewust dat je iets laat doen in je gezicht dat niet zomaar te verwijderen is  Beverwijk, Bloemendaal.

Is de specialist in het bezit van een GGD certificaat voor Permanente Make-Up? Dit is te controleren via http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/. Hierdoor bent je ervan verzekerd dat de specialist volgens de wettelijke hygiëne richtlijnen de behandeling uitvoert, Bodegraven, Boskoop.

Neem contact op met de specialist en informeer naar zijn ervaring, Breukelen, Bunnik.

Neemt de specialist de tijd voor je om al je vragen bevredigend te beantwoorden, Bunschoten, Bussum.

Is dit allemaal naar tevredenheid, maak dan gerust een afspraak bij de desbetreffende specialist, Castricum, Capelle aan den.

Hairstroke wenkbrauwen / microblading voor mooie en natuurlijke uitziende wenkbrauwen, Culemborg, Castricum.

Hairstroke wenkbrauwen den haag voor de beste beste mooiste wenkbrauw, De Bilt, Delft.

Hairstroke wenkbrauwen Rotterdam? De beste en meest ervaren specialist vindt je in Rijswijk bij Bogar Den Haag, Den Helder.

Hairstroke wenkbrauwen Amsterdam? Wel iets verder uit de buurt maar wil je voor de beste gaan kijk dan wenkbrauwen tatoeëren Den Haag bij Bogar, Utrecht Diemen, Dordrecht.

Permanente make up hairstroke
 / microblading is de nieuwste en mooiste techniek voor natuurlijke wenkbrauwen Driebergen, Drechterland.

Permanente make up wenkbrauwen Rotterdam? Kijk op www.bogar/makeup, Edam, Ede.

Permanente make up wenkbrauwen hairstroke voor mooie en verzorgde wenkbrauwen, Eemnes, Ermelo.

Permanente make up wenkbrauwen prijs, zie onze prijslijst, Enkhuizen, Geldermalsen.

Foto’s permanente make up wenkbrauwen /microblading geven je een idée wat er mogelijk is,  Gorinchem, Gouda.

Hairstroke wenkbrauwen kosten zijn te vinden op onze prijslijst, Haarlem, Haarlemmermeer.

Hairstroke wenkbrauwen ervaringen zijn qua pijn ervaring per persoon verschillend, maar dankzij de verdoving voor iedereen goed te doen, Harderwijk, Heemstede.

Hairstroke techniek wenkbrauwen is zeer belangrijk voor het eindresultaat, Heemskerk, Heerhugowaard.

3d hairstroke wenkbrauwen prijs bij ons zeer concurerend, Hendrik-Ido-Ambacht.

Foto’s permanente make up eyeliner hebben we volop op onze site, Hillegom, Hilversum.

Foto s van permanente make up den Haag zijn meer dan voldoende te vinden op onze site permanent makeup, Hoek van Holland, Hoofddorp.

Permanente make up ogen foto’s zie onze foto galerie,  Hoorn, Honselersdijk.

Permanente make up Rotterdam
? Het beste adres is Bogar in Rijswijk, Houten, Huizen.

Foto’s permanente make up lippen? Zie de voorbeelden op onze site, IJmuiden, IJsselstein.

Wenkbrauwen tatoeëren kan je het beste doen bij Bogar,  Katwijk, Kesteren.

Wenkbrauwen permanente make up donkere huid voor mooie verzorgde wenkbrauwen, Krimpen aan den IJssel.

Nabehandeling permanente make up den Haag is als service bij de behandeling ingesloten,  Landsmeer, Langedijk.

Permanente make up pijnlijk? Niet met verdoving,  Rotterdam Laren, Leerdam.

Semi permanente make up moet binnen 2 jaar worden bijgewerkt, Leiden, Leiderdorp.

Lippen permanent make up den Haag voor mooie volle lippen, Leidschendam, Lelystad.

Prijs permanente make up den Haag? Raadpleeg onze prijslijst, Leusden, Lisse.

Kosten permanente make up den Haag? Zie onze prijslijst, Nieuwegein Loenen, Lopik.

Wenkbrauwen tatoeeren kan in verschillende vormen en techniek,  Maarssen, Maassluis.

Permanente oog make up kan subtiel of met meer accent, rotterdam zuid, Middelburg.

Wenkbrauw tatoeeren kan in versschillende bruintinten, Middelharnis, Midden-Delfland.

Wenkbrauw tattoo wordt met pigment gedaan, Moerkapelle, Montfoort.

Hairstrokes wenkbrauwen kan met een apparaat of speciale mesjes, Moordrecht, Muiden.

Wenkbrauwen haartjestechniek is het mooiste met speciale mesjes, Naaldwijk, Naarden.

Make up permanent zie onze foto’s, Rotterdam Nijkerk, Niedorp.

Nazorg permanente make up den Haag is nodig vanwege eventuele afstoot tijdens het genezingsproces, Nieuwegein, Nieuwkerk.

Permanente make up nazorg kan na 4 tot 6 weken na de behandeling, p Nieuwkoop, Noordwijk.

Wenkbrauwen permanent moet binnen 2 jaar worden opgefrist, Noordwijkerhout, Nootdorp.

Goedkope permanente make up en kwaliteit (wat belangrijker is) kan bij ons,  Oegstgeest, Oosterhout.

Permanente lipliner geeft een mooie lipcontour,  Oostflakkee, Oostzaan.

Hairstroke techniek voor mooie natuurlijke wenkbrauwen, Oud-Beijerland, Ouderkerk.

Wenkbrauwen hairstrokes dienen binnen 2 jaar te worden bijgewerkt, Oudewater, Papendrecht.

Tattoo wenkbrauwen kun je met een apparaat doen of speciale mesjes, Pijnacker, Purmerend.

Wenkbrauwen tatoeren als je weinig of geen wenkbrauwen meer hebt, Putten, Reeuwijk.

Permanente oog make up voor mooie eyeliners, Renswoude, Rhenen.

Wenkbrauw tatoeage als je niet elke dag bezig wilt zijn met je wenkbrauwen,  Ridderkerk, Rijnwoude.

Blijvende make up wordt met een apparaat of mesje gedaan,  ‘s-Hertogenbosch.

Wenkbrauwen tattoo kan bij Bogar in Rijswijk.

Lipliner permanente make-up voor een mooie strakke lipcontour of wenkbrauw tatoeeren, Schagen, Scheveningen.

Definitieve make up om niet elke dag met potlood bezig te zijn, Schiedam, Schoonhoven.

Wenkbrauwen tatoeeren Rotterdam? Kijk eerst op Bogar, wenkbrauwen hairstroke techniek, Sliedrecht, Soest.

Permanent wenkbrauw om aft e zijn van elke dag bezig te zijn met een potlood, Spaarnwoude, Spijkenisse.

Permanente wenkbrauw voor strakke mooie Aziatische wenkbrauwen, Texel, Uitgeest.

Getatoeëerde wenkbrauwen worden het meest gedaan door ons,  Uithoorn, Utrecht.

Permanentmakeup kan voor ogen, mond en wenkbrauwen,  Veenendaal, Velsen.

Permanente make up ervaringen zijn positief,  Vianen, Vlaardingen.

Permanente make up prijzen zijn te vinden op onze prijslijst, Vlissengen, Vlist.

Permanente make up eyeliner foto’s zie onze foto galerie Vleuten, Volendam.

 Permanente make up eyeliner ervaringen Voorburg, Voorschoten.

Permanente make up ogen ervaringen gaan meestal over pijn ervaring of zwelling na de behandeling Wageningen, Waalwijk.

Permanente make up ogen prijs begint van af 135,- Waddinxveen, Wassenaar.

Permanent lip liner kan met de eigen lip kleur of met een iets donkere kleur voor wat meet accent Wateringen, Weesp.

Permanente make up lippen ervaringen gaan over zwelling en pijn ervaring die verschilt per persoon Werkendam, Westland.

Permanente make up lippen prijs begint vanaf 235,- euro Westvoorne, Wieringen.

Semi permanente make up wordt binnen 2 jaar bijgewerkt omdat het anders vervaagt Wijk bij Duurstede, Woerden.

Permanente make up eyeliner Rotterdam
 zie foto’s Bogar Wormerveer, Zaanstad.

Wenkbrauwen tatoeëren Den Haag; zie onze portfolio. Het mooiste resultaat voor permanente wenkbrauwen krijg je met 3D wenkbrauwen Zandvoort, Zeist.

Zoek ons op 

Permanente make up wenkbrauwen ervaringen Zevenhuizen, Zoetermeer.

Elke dag mooi en verzorgt met permanente wenkbrauwen Zoeterwoude, Zwijndrecht.

Permanente make up prijzen
Wenkbrauwen Microblading prijs / 3D hairstroke (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner boven (dunne eyline) (2 beh.)€ 200,-
Eyeliner boven (dikke eyeline) (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner onder (dunne lijn) (2 beh.)€ 135,-
Eyeliner onder (dikke lijn) (2 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstrokes (strokes dienen zichtbaar te zijn anders nieuwprijs)€ 185,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 1 jaar) (1 beh.)€ 85,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 2 jaar) (1 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dun (geen correcties) (1 beh.)€ 115,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dik (geen correcties) (1 beh.)€ 150,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dun (eigen klanten) (geen correcties) (1 beh.)€ 100,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dik (eigen klanten) (geen correcties) (1 beh.)€ 135,-
Opfrisbehandeling eyeliner dun onder (geen correcties) (1 beh.)€ 95,-
Opfrisbehandeling eyeliner dik onder (geen correcties) (1 beh.)€ 130,-
Opfrisbehandeling eyeliner onder dun (eigen klanten) (geen correcties) (1 beh.))€ 85,-
Opfrisbehandeling eigen klant eyeliner onder dik (geen correcties) (1 beh.))€ 120,-
Indien er na de 2e behandeling (binnen 6 weken) nog enige retouch gewenst is.€ 35,-
Microblading prijs Permanente make up prijzen, wenkbrauwen 3d hairstroke. eyliner eyeliners boven, onder l omgeving den haag rijswijk rotterdam delft zoetermeer voorburg leiden leidschendam wateringseveld scheveningen naaldwijk leidscheveen.

 

[schema type=”organization” orgtype=”LocalBusiness” url=”https://www.bogar.nl/makeup” name=”Permanente Make Up” street=”Visseringlaan 20 B” city=”Rijswijk” state=”Zuid Holland” postalcode=”2288 ER” country=”NL” email=”bogar@planet.nl” phone=”070 3 941 341” description=”Foto’s Permanente make up voor de omgeving Rijswijk Den Haag Zoetermeer Leiden Voorburg Delft en Rotterdam.”]

 

Beauty