Permanente Make Up

Bogar 15:37

permanente make up

Permanente Make Up Den Haag voor en na foto’s

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden – Prijslijst

Permanent Make Up is een idiale oplossing voor iedereen die:

• weinig tijd of moeite heeft met het aanbrengen van make up
• geen volle- of  helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
• allergisch is voor make up
• veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
• er altijd perfect verzorgd uit wil zien

Microblading Foto’s Voor en Na

Hairstroke wenkbrauwen voor na

Image 1 of 10

Ogen, wenkbrauwen zijn het visite-kaartje van het gezicht. Permanent Make Up accentueert uw ogen of wenkbrauwen daar waar u het wil. Deze uiterst veilige micro-pigmentatiemethode geeft tesamen met de mooie poederpigmenten een heel natuurlijke uitstraling. 

Permanent Make Up biedt vele mogelijkheden;
• wenkbrauwen worden mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk.
• ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte eye-liner.

Wij zijn gespecialiseerd in de aller nieuwste permanente make up 3D hairstroke microblading mestechniek. 

Onze permanente make up behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden. Dat betekent dat u bij ons in veilige handen bent. 

Afspraak makenContact opnemen

Permanente make up den Haag informatie

Na een uitvoerig intake-gesprek wordt er samen met de klant gekeken naar de kleur en vorm die de wenkbrauw zal krijgen. Hierna wordt de wenkbrauw getekend en na goedkeuring van de klant wordt de wenkbrauw gepigmenteerd. U voelt nagenoeg niets van de behandeling. De gehele behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur. Na 4 weken komt u terug voor een nabehandeling. Er wordt dan gekeken of alles naar wens is en er wordt een tweede laag aangebracht om de kleur goed in de huid te verzadigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

  • Nazorg permanente make up

Enkele dagen  na de behandeling kan een vliesje over de huid ontstaan van de permanente wenkbrauwen. Dit vliesje zal binnen twee weken wat gaan schilferen. Voordat dit proces is voltooid kan de kleur tijdelijk lijken terug te lopen. Ook kunnen de strokes tijdens deze periode wat minder duidelijk zichtbaar zijn. 

Het is aan te raden jaarlijks of binnen 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Dit omdat het pigment langzaam uit de huid verdwijnt.

  • Is permanente make up pijnlijk?

Om de gevoeligheid zo beperkt mogelijk te houden adviseren we  bij uw huisarts telefonisch Emla crème aan te vragen. Deze zal een recept doorfaxen naar de apotheek. Emla zalf is een verdovende crème die de behandeling verzacht. Ook is het mogelijk een half uur van te voren 2 paracetamol tabletten in te nemen (geen andere pijnstillers).

Permanente Make UP den Haag Eyeliners

Voor eyeliners wordt veelal zwart pigment gebruikt. Dit pigment is anders van samenstelling en verdwijnt niet uit de huid. De kleurintensiteit wordt hooguit iets valer na 5 a 6 jaar en  kan dan desgewenst  worden opgefrist.