Permanente Make Up Den Haag

Bogar 15:37

permanente make up

Permanente Make Up Den Haag voor en na foto’s

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden – Prijslijst

Hieronder zijn enkele voor en na foto’s van permanente make up Den Haag uitgevoerd door Bogar Beauty. Wij zijn gespecialiseerd in de aller nieuwste permanente make up 3D hairstroke mestechniek. Om een mooi en vooral natuurlijk effect te creëren stemmen we elke permanente make-up behandeling af op uw  wensen. Hierbij overleggen we graag en geven advies wat het beste bij uw gezichtsvorm past. Klik hier voor onze reviews of bekijk onze Facebook pagina

permanente make up hairstroke YouTube play

 

Onze permanente make up behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden. We zijn dan ook vanzelfsprekend in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make up, dat betekent dat u bij ons in veilige handen bent. 

Afspraak makenContact opnemen

Afspraak makenContact opnemen

Permanente make up den Haag informatie

De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn.

De behandeling voor de 3D permanente make up wenkbrauwen wordt uitgevoerd met een speciaal mesje voor het creëren van de 3D Hairstrokes.

  • Nabehandeling permanente make up

Enkele dagen  na de behandeling kan een vliesje over de huid ontstaan van de permanente wenkbrauwen. Dit vliesje zal binnen twee weken wat gaan schilferen. Voordat dit proces is voltooid kan de kleur tijdelijk lijken terug te lopen. Ook kunnen de strokes tijdens deze periode wat minder duidelijk zichtbaar zijn.

Na vier tot 6 weken is er een nabehandeling (servicebehandeling) om het pigment van de permanente wenkbrauwen goed in de huid te verzadigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor de eerste behandeling wordt 2 uur aan tijd uitgetrokken. Voor de service behandeling wordt 1,5 uur uitgetrokken. 

Voor wenkbrauwen en lipliners is het nodig om binnen 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Dit omdat het pigment langzaam uit de huid verdwijnt.

  • Is permanente make up pijnlijk?

De behandeling van permanente make up is niet geheel gevoelloos, maar de pijnervaring van  iedere klant is anders.

Om de gevoeligheid zo beperkt mogelijk te houden adviseren we  bij uw huisarts telefonisch Emla crème aan te vragen. Deze zal een recept doorfaxen naar de apotheek. Emla zalf is een verdovende crème die de behandeling verzacht. Ook is het mogelijk een half uur van te voren 2 paracetamol tabletten in te nemen (geen andere pijnstillers).

Permanente Make UP den Haag Eyeliners

Voor eyeliners wordt veelal zwart pigment gebruikt. Dit pigment is anders van samenstelling en verdwijnt niet uit de huid. De kleurintensiteit wordt hooguit iets valer na 5 a 6 jaar en  kan dan desgewenst  worden opgefrist.