Permanente make up Zoetermeer

Helpdesk 12:56

Hoe heerlijk zou het zijn als u ’s ochtends opstaat en u geen tijd hoeft uit te trekken voor het aanbrengen van make-up? En dat uw make-up altijd op de juiste plek zit, ongeacht je gaat zwemmen of het regent? Onze permanente make-up behandeling is daar de oplossing voor! In ons permanente make up center kunt u terecht voor permanente make-up in de omgeving van Zoetermeer. Bij ons bent u in veilige handen: onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up.

Onze permanente make-up

Bij Bogar bent u in goede handen als het gaat om permanente make-up. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente make up, of het nu gaat om wenkbrauwen tatoeëren, het aanbrengen van lipliner of eyeliner: bij ons bent u op de juiste plek. Onze permanente make up specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten permanente make up en onze behandelingen worden in uiterst hygiënische omstandigheden uitgevoerd. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

Voordelen permanente make up

Bij ons kunt u terecht voor permanente make up voor hairstrokes  / microblading wenkbrauwen, eyeliner boven en/of onder. Wanneer u kiest voor een permanente make-up behandeling, geniet u van de volgende resultaten:

  • Wenkbrauwen worden mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk door 3D hairstroke / microblading techniek.
  • Ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven) of wimper aanzet.
  • Lippen krijgen een voller accent en kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner.

Contact opnemenAfspraak maken

Het effect van de permanente make up hangt af van de techniek die de betreffende salon gebruikt, omdat er diverse soorten methoden zijn. Bij Bogar wordt er gebruik gemaakt van de 3D hairstroke wenkbrauw mesjestechniek / microblading. De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling; na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze hoort te zijn.

Permanente make-up als oplossing

Permanente make-up is niet alleen een uitkomst wanneer u er gewoon altijd perfect verzorgd uit wilt zien of geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up. Onze permanente make-up behandelingen zijn ook uitermate geschikt wanneer u:

  • Allergisch bent voor make up
  • Moeite heeft met opmaken
  • Contactlenzen draagt
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen heeft of een vage lipcontour
  • Geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op met Bogar Beauty als u ook de gemakken van permanente make-up wilt ervaren. Wij maken graag voor u een afspraak met één van onze specialisten in permanente make up in voor de omgeving Zoetermeer.

Bogar Beauty on Tupalo.comBogar Beauty on Tupalo.com

Beauty