Permanente make up wenkbrauwen Rotterdam

Helpdesk 12:49

Hoe heerlijk zou het zijn als u ’s ochtends opstaat en u geen tijd hoeft uit te trekken voor het opmaken van uw wenkbrauwen? En dat uw wenkbrauwen altijd vol zijn, ongeacht of ze nat worden? Onze permanente make-up behandeling voor uw wenkbrauwen is daar de oplossing voor! Bij Bogar Beauty kunt u terecht voor permanente make-up wenkbrauwen in Den Haag. Onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up: bij ons bent u in veilige handen.

Permanente make-up wenkbrauwen van Bogar

Bij Bogar bent u in goede handen als het gaat om permanente make-up microblading wenkbrauwen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente wenkbrauwen, lipliner en/of eyeliner en werken in uiterst hygiënische omstandigheden. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

Onze methode permanente make up wenkbrauwen

Vanwege diverse soorten methoden, wisselt het effect van de permanente make up wenkbrauwen per salon. Bij Bogar Beauty maken we gebruik van de 3D hairstroke wenkbrauw / microblading mesjestechniek. Kenmerkend van deze methode is dat de kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen net na de behandeling bijna twee keer zo donker is. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn. Met onze 3D hairstroke methode voor permanente make up wenkbrauwen, worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk door de gebruikte techniek.

Door onze andere permanente make up behandelingen, worden uw ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven) of wimper aanzet. En krijgen lippen een voller accent en kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner.

Permanente make up als oplossing

Permanente make-up is niet alleen een uitkomst wanneer u er gewoon altijd perfect verzorgd uit wilt zien of geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up, maar is ook erg geschikt wanneer:

  • U moeite heeft met opmaken
  • U geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
  • U contactlenzen draagt
  • U allergisch bent voor make up
  • U veel aan sport doet
  • Vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen of een vage lipcontour heeft

Contact opnemenAfspraak maken

Afspraak maken permanente wenkbrauwen

Wilt u ook de gemakken van permanente make-up wenkbrauwen ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty om een afspraak te maken voor permanente make up wenkbrauwen in Rotterdam.

Beauty