Permanente make up Vlaardingen

Helpdesk 12:54

Als u ’s ochtends weinig tijd heeft om uw make-up aan te brengen, maar er wel graag netjes en verzorgd uitziet, dan is onze permanente make up omgeving Vlaardingen de oplossing! In ons permanente make up center kunt u terecht voor verschillende soorten permanente make up behandelingen, zoals voor uw wenkbrauwen, lippen en/of ogen. Bij ons bent u in veilige handen: onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up.

Permanente make-up door specialisten

Bij Bogar wordt u geholpen door specialisten met jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente make up, of het nu gaat om wenkbrauwen tatoeëren, het aanbrengen van lipliner of eyeliner: bij ons bent u op de juiste plek. Onze behandelingen worden in uiterst hygiënische omstandigheden uitgevoerd waardoor u verzekerd bent van permanente make up van kwaliteit. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

Effect permanente make up

Bij ons kunt u terecht voor permanente make up voor wenkbrauwen, eyeliner boven en/of onder en lipliner. Wanneer u kiest voor een permanente make-up behandeling, geniet u van de volgende resultaten:

  • Wenkbrauwen worden mooier van vorm
  • Wenkbrauwen krijgen indien u wilt een voller uiterlijk door 3D hairstroke techniek
  • Ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven) of wimper aanzet
  • Lippen krijgen een voller accent
  • Lippen kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner

Contact opnemenAfspraak maken

Het effect van permanente make up wisselt per salon, omdat er ook diverse soorten methoden zijn. Bij Bogar maken we gebruik van de 3D hairstroke wenkbrauw mesjestechniek. De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn.

Redenen voor permanente make up

Permanent make-up van Bogar Beauty is niet alleen een uitkomst wanneer u er gewoon altijd perfect verzorgd uit wilt zien of geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up. Onze permanente make-up behandelingen zijn ook uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft met opmaken, contact lenzen draagt, allergisch bent voor make up of wanneer u graag uw wenkbrauwen wat meer op wilt laten vallen, omdat deze niet vol zijn of een hele lichte kleur hebben. Ook is onze permanente make up ideaal wanneer u veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook de gemakken van permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met een van onze specialisten voor permanente make up omgeving Vlaardingen. Ook voor botox behandelingen en andere beautygerelateerde diensten bent u bij ons op het juiste adres.

Beauty