Permanente make up Rotterdam

Helpdesk 12:44

 

Hoe heerlijk zou het zijn als uw make-up altijd op de juiste plek zit, ook als het slecht weer is of wanneer u gaat zwemmen? Door onze permanente make-up behandeling hoeft u ’s ochtends geen tijd meer in te plannen voor het aanbrengen van uw make-up. Bij ons kunt u terecht voor permanente make-up in Rotterdam. Onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up: bij Bogar bent u in veilige handen.

Permanente make-up bij Bogar Beauty

Bij Bogar bent u in goede handen als het gaat om permanente make-up. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente make up, of het nu gaat om wenkbrauwen tatoeëren, het aanbrengen van lipliner of eyeliner: bij ons bent u op de juiste plek. Onze permanente make up specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten permanente make up zoals Microblading  / Hairstrokewenkbrauwen en onze behandelingen worden in uiterst hygiënische omstandigheden uitgevoerd. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

Waarom permanente make-up een uitkomst is

Permanente make-up is niet alleen een uitkomst wanneer u er gewoon altijd perfect verzorgd uit wilt zien of geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up. Onze permanente make-up behandelingen zijn ook uitermate geschikt wanneer u:

  • Allergisch bent voor make up
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen heeft of een vage lipcontour
  • Moeite heeft met opmaken
  • Geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
  • Contactlenzen draagt

Contact opnemenAfspraak maken070 – 3941341

 

Effect en voordelen permanente make up

Het effect van de permanente make up wisselt per salon, omdat er ook diverse soorten methoden zijn. Bij Bogar maken we gebruik van de 3D hairstroke wenkbrauw mesjestechniek of te wel Microblading. De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn.

Bij ons kunt u terecht voor permanente make up voor wenkbrauwen, eyeliner boven en/of onder en lipliner. Met een permanente make up behandeling worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en krijgen een voller uiterlijk door 3D hairstroke techniek als u dit wilt. Uw ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven) of wimper aanzet. En uw lippen krijgen een voller accent en kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner.

Afspraak maken

Wilt u ook de gemakken van permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met een van onze specialisten voor permanente make up in Rotterdam. Ook voor botox behandelingen en andere beautygerelateerde diensten bent u bij ons op het juiste adres.

Beauty