Permanente make up Den Haag

Helpdesk 13:07

Hoe heerlijk zou het zijn als u ’s ochtends opstaat en u geen tijd hoeft uit te trekken voor het aanbrengen van make-up? En dat uw make-up altijd op de juiste plek zit, ongeacht je gaat zwemmen of het regent? Onze permanente make-up behandeling is daar de oplossing voor! In ons permanente make up center kunt u terecht voor permanente make-up in Den Haag. Bij ons bent u in veilige handen: onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up.

Permanente make-up van Bogar

Bij Bogar bent u in goede handen als het gaat om permanente make-up. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente make up, of het nu gaat om wenkbrauwen tatoeëren of het aanbrengen van permanente eyeliner: bij ons bent u op de juiste plek. Onze permanente make up specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten permanente make up zoals microblading / hairstrokes wenkbrauwen en onze behandelingen worden in uiterst hygiënische omstandigheden uitgevoerd. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

Effect permanente make up

Het effect van de permanente make up wisselt per salon, omdat er ook diverse soorten methoden zijn. Bij Bogar maken we gebruik van de 3D hairstroke wenkbrauw mesjestechniek. De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn.

Bij ons kunt u terecht voor permanente make up voor hairstroke wenkbrauwen / microblading en eyeliner boven of onder. Wanneer u kiest voor een permanente make-up behandeling, geniet u van de volgende resultaten:

  • Wenkbrauwen worden mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk door 3D hairstroke techniek.
  • Ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven) of wimper aanzet.
  • Lippen krijgen een voller accent en kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner.

Wanneer permanente make up voor u een uitkomst is

Permanente make-up is niet alleen een uitkomst wanneer u er gewoon altijd perfect verzorgd uit wilt zien of geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up. Onze permanente make-up behandelingen zijn ook uitermate geschikt wanneer u:

  • Moeite heeft met opmaken
  • Geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
  • Contactlenzen draagt
  • Allergisch bent voor make up
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen heeft of een vage lipcontour

Contact opnemenAfspraak maken

Ja, ik wil permanente make up

Wilt u ook de gemakken van permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met een van onze specialisten voor permanente make up in Den Haag. Ook voor botox behandelingen en andere beautygerelateerde diensten bent u bij ons op het juiste adres.

Beauty