Opfrisbehandeling Wenkbrauwen

Bogar 18:27

opfrisbehandeling wenkbrauwen

greenbutton

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden 

Opfrisbehandeling Wenkbrauwen € 100,-

Unieke hairstroke wenkbrauwen opfris service. Deze service “opfrisbehandeling wenkbrauwen” is alleen voor hairstrokes wenkbrauwen / microlading ook als ze ergens anders gezet zijn (zie voor waarden onderaan de pagina).

De opfrisbehandeling is één behandeling die lijkt op de aller eerste behandeling. Maar omdat het model al bepaald is en de hairstrokes nog zichtbaar zijn, gaat deze behandeling veel vlotter en is een extra nabehandeling niet nodig. Daar is dan ook de prijs naar. 

Deze behandelingen moeten binnen de 1 of 2 jaar gebeuren. Natuurlijk kan er op jouw verzoek een extra nabehandeling plaatsvinden maar hier zijn extra kosten aan verbonden welke € 50,- bedragen.

Opfrisbehandeling wenkbrauwen binnen 2 jaar

Wenkbrauwen oprfrisbehandeling / retouche is het bijwerken van uw Permanente make up binnen 2 jaar. Belangrijk is dat de strokes zichtbaar moeten zijn om te kunnen spreken van een opfrisbehandeling. Een retouche/ opfris/ touch-up van de hairstroke wenkbrauwen duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. 

Wanneer geen sprake van opfrisbehandeling

Als er alleen een restvorm over is, zijn er bijna of geen strokes meer zichtbaar. Er is dan geen sprake van een opfrisbehandeling omdat de strokes opnieuw gecreëerd moeten worden. De kosten bedragen dan € 250,- en na 4 weken volgt een kosteloze nabehandeling om het pigment goed in de huid te verzadigen. Klik hier voor meer info.

Het is aan te raden jaarlijks de wenkbrauwen op te frissen. Zo houdt je de permanente make up hairstroke wenkbrauwen altijd mooi en verzorgd.

Emla verdovingszalf

Vergeet niet voor deze behandeling Emla zalf mee te brengen voor de verdoving (GGD voorschrift). Bel hiervoor even naar de huisarts, die dan een receptje voor je doorstuurt naar de aphotheek om de zalf daar op te halen.

Voorwaarden Opfrisbehandeling Wenkbrauwen

  • Hairstrokes moeten zichtbaar zijn
  • Er wordt niet getekend of vorm bepaald
  • Geen correcties
  • 1 behandeling (geen nabehandeling)
  • Opfrisbehandeling wenkbrauwen binnen twee jaar
  • Emlazalf via de huisarts aanvragen en meenemen (GGD eis)

Beauty