Definitief ontharen

Bogar 14:22

definitief ontharen rijswijk

Goedkoop Definitief Ontharen. 

greenbutton

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden

Goedkoop definitief ontharen voor alle huidtypen. Nooit meer scheren, harsen, epileren van baard, bikinilijn of oksel.

Bogár is specialist in het definitief ontharen. Een vakgebied dat wij als geen ander beheersen. Onze expertise hebben we sinds 2003 opgebouwd ondermeer met Elos, Record, Laser en IPL.

Ontharen IPL, Laser

Na jarenlang te hebben gewerkt met ELOS IPL en Diode laser is onze keuze gevallen op de Sensa Lite IPL. De Sensa Lite beschikt over dezelfde specificaties als ELOS, maar beschikt over een hogere afgifte qua Jouls per cm2 en gelijk aan die van de laser. Dit geeft een zeer efficiënt resultaat.

Definitief ontharen lichte en donkere huidtypen

De Sensa Lite kan alle huidtypen (ook de donkere huid) veilig ontharen. Dit is niet het geval met alle IPL of laser apparaten. Dankzij deze allernieuwste techniek ligt de kans op snel resultaat bij het ontharen hoger dan bij andere ontharingsmethoden.

PRIJSLIJST IPL DEFINITIEF ONTHAREN (prijs per behandeling)
Tussen de wenkbrauwen7,50
Bovenlip12,50
Onderlip10,-
Kin25,-
Hals30,-
Wangen30,-
Nek30,-
Baardstreek100,-
Bikinilijn Klein (modeleren v.h. schaamhaar)40,-
Bikinilijn Medium (modeleren v.h. schaamhaar en uitwaaiers op bovenbeen)50,-
Bikinilijn Brazilian of Smoothy (helemaal glad)70,-
Bilnaad25,-
Billen80,-
Liezen60,-
Oksels30,-
Handen25,-
Bovenarmen55,-
Onderarmen55,-
Knieën25,-
Bovenbenen125,-
Onderbenen90,-
Borst man55,-
Maag man (van onder de borst tot navel)40,-
Buik man (van navel tot grens schaamhaar)40,-
Gehele voorkant man (van borst tot grens schaamhaar)110,-
Oorlel7,50
Rug (onder)40,-
Rug (onder tot schouderbladen)40,-
Rug110,-
Schouders40,-
Schaamstreek man (modeleren van het schaamhaar)45,-
Schaamstreek man Medium (modeleren en uitwaaiers op been)55,-
Schaamstreek man Brazilianway/Smoothy (helemaal glad)75,-
Tenen7,50
Tepelhoven12,50
Vingers7,50
Voeten17,50
Voorhoofd (haarlijn)22,50

FAQ definitief ontharen: klik hier

Waarom is er gekozen voor Sensalite?

Vanwege dezelfde spcificaties als de ELOS, maar met een hogere energie afgifte. Vanwege koeling is het minder belastend voor de huid en het gevaar van blaren of verbrandingen zijn bijna tot 0 gereduceerd.

Is definitieve ontharing veilig?

Indien men de richtlijnen volgt die bij de intake gegeven worden is het volkomen veilig en hoeft u niet bang te zijn voor hyperpigmentatie of verbranding.

Doet definief ontharen pijn?

Dat valt best mee. Alleen daar waar bepaalde huidzenuwen dicht aan de oppervlakte liggen voelt het als warme speldenprikjes: bijvoorbeeld bij de liesplooien, enkels, nek en oksels.

Hoeveel behandelingen zijn in totaal nodig?

Voor een bevredigend resultaat van 80 tot 90 % haarreductie zijn er ongeveer 10 behandelingen nodig met de Sensalite (of elk ander IPL of Laser apparaat!).

Hoe snel zie ik effect bij definitief ontharen?

Na ongeveer 2 tot 3 weken laat een deel van de behandelde haren makkelijk los. Bij sommige mensen lijkt er na een behandeling ineens weer meer haartjes te staan, en de groei lijkt ook weer sneller te gaan. Dit is echter maar schijn. Dit wordt veroorzaakt doordat de haargroeicyclus verandert. De haartjes die in de regel na elkaar zouden groeien, komen nu tegelijkertijd naar de oppervlakte. Vaak staan er dan twee haartjes in één haarzakje. Als we in deze fase op het juiste moment weten in te grijpen, kunnen er veel meer haarzakjes tegelijk uitgeschakeld worden. Dus eigenlijk is deze ‘dip’ zeer gunstig voor het behandelproces.

Hoeveel tijd moet er tussen de behandelingen zitten?

Met gemiddelde pauzes van 6 tot 10 weken, afhankelijk van de plaats op het lichaam (gelaat, oksels en bikinilijn kortere pauzes, op de benen, armen en rug langere).

Is het mogelijk om het haar alleen maar netjes uit te dunnen?

Nee, het lichaam maakt zelf haartjes in een onregelmatig patroon aan, daarom kun je het niet alleen maar netjes uitdunnen.

Kan ik zonnen of onder de zonnebank?

Het is noodzakelijk om twee á 3 weken voorafgaande en tijdens de kuur niet te zonnen en/of zonnebanken. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor hoger dan 30.

Hoe lang na de behandeling mag ik zonnen?

Na circa een maand mogen de behandelde oppervlakken weer blootgesteld worden aan de zon of zonnebank. Omdat uw huid zich anders gaat wapenen tegen bescherming van licht door heel veel pigment aan te maken, Maar dan vlekkerig (hyperpigmentatie). Ook kan er zonneallergie optreden (jeukende rode bultjes). Bedek daarom in de zomer of naar de wintersport de huid met kleding, of gebruik een beschermingsfactor hoger dan 30 (sunblock) als blootstelling aan UV-licht niet te vermijden is, zoals op uw gezicht of armen (mits u daar behandeld bent uiteraard).

Moet ik wit de zomer door of niet in de zon op vakantie?

Ten eerste gelden bovenstaande regels alleen maar voor de te behandelen plaatsen. Als u die goed afdekt met kleding, kunt u wel in de zon of onder de zonnebank. U kunt eventueel gewoon een pauze inlassen tussen de behandelingen als u volledig in de zon wilt.

Mag ik gebruik maken van zelfbruiningscrèmes of bruiningscabines?

Een week voor de behandeling, geen gebruik maken van zelfbruiners omdat hier een stof inzit die een reactie met licht aangaat. Een week na de behandeling kunt u weer gebruik maken van zelfbruiningscrèmes of bruiningscabines.

Werkt definitieve ontharing bij mannen net zo goed als bij vrouwen?

Bij vrouwen werkt het over het algemeen ietsje beter. Dit heeft te maken met hormoonspiegels en de diepte van de haarwortels. Meestal hebben mannen 1 à 2 behandelingen meer nodig. Daarna zo nu en dan een ‘onderhoudsbeurt’ van 1 a 2 x per jaar. Dit komt omdat sommige mannen tot op middelbare leeftijd een uitbreidend patroon hebben en er steeds meer dichtheid in de beharing wordt ontwikkeld. Dit is genetisch bepaald.

Kan er op ingegroeide haren en ontstekingen behandeld worden?

Ja, dat gaat prima. Sterker nog, het is heel goed tegen ingegroeide haren en ontsteking van de haarzakjes, en wel op drie manieren:

a). Een ontsteking met een opgekrulde haar erin springt vaak tijdens een behandeling open en wordt daarna rustiger. De warmte ontsmet de ontsteking.

b). De genezing van de huid wordt bevorderd doordat de activiteit van bindweefselcellen toeneemt na de behandeling.

c). Uiteindelijk zullen de behandelingen steeds meer haarzakjes inactief maken, dus zijn er minder haartjes die zouden kunnen ingroeien. Het hele gebied wordt rustiger.

Wat moet ik doen met de stoppeltjes die na de ipl behandeling blijven zitten?

Deze groeien nog 2 a 3 weken door en vallen er vanzelf uit. Haar dat vanuit de slaapfase actief wordt scheert u gewoon af, zodat we deze in de volgende behandeling kunnen meenemen.

Komen de haren niet meer terug na het ipl ontharen?

Nee, de haarzakjes die effectief behandeld zijn, kunnen nooit meer een haartje produceren.

U mag uitgaan van 80 tot 90 % haarreductie. Wilt u 100% glad worden, dan is dat misschien niet realistisch… Helaas zijn er onder onze huid duizenden haarzakjes die slapen of slechts lichte dons produceren. Deze kunnen door hormoonveranderingen wakker worden in een later stadium in ons leven, bijvoorbeeld bij: Zwangerschap, menopauze, gebruik van bepaalde medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten, doping), stoornissen in het endocriene stelsel (schildklier, hyperactiviteit bijnieren bij stress), of bij een periode van veel inspanning.

Het betekent wel dat u jarenlang verlost kunt worden van ongewenst lichaamshaar, maar dat u de pech kunt hebben dat er ooit wel weer opnieuw haren groeien (niet dezelfde haren die met de ELOS of Diode Laser verwijderd zijn), of dat de donzige resthaartjes toch weer dikker worden. Dus het kan gebeuren dat u ongeveer 1 of 2 x per jaar een’onderhoudsbeurtje’ nodig heeft.

Het haar zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen.

Wat zou een reden kunnen zijn dat het ipl ontharen / laser ontharen bij mij niet aanslaat?

Bij circa 8% van de klanten slaat het goed aan. Redenen waardoor het niet spectaculair aanslaat kunnen de volgende zijn:

a) Bepaald medicijngebruik waardoor men overgevoelig voor licht is, of andere contra-indicaties.

b) Te vroeg beginnen van de behandelingen nadat er vaak is geharst/ geëpileerd.

c) witte of grijze haartjes kunnen wel behandeld worden, al moet u meer geduld opbrengen want het ontharingsproces duurt twee keer zo lang.

d) haarworteltjes die dieper zitten dan 5,5 mm. (normaliter is dit hooguit tot circa 4,5). Gelukkig komt dit niet vaak voor, en dan meestal alleen bij mannen.

e) een stoornis in het endocriene stelsel (veel mannelijke hormonen of overgevoeligheid van de receptoren voor deze hormonen) waardoor er constant slapende haarzakjes actief gemaakt worden (andere haartjes dan die tijdens de behandelingen bestonden).

f) verkeerde pauzelengtes tussen de behandelingen: te vroeg behandelen geeft minder rendement.

Als bovenstaande situaties allemaal niet op u van toepassing zijn, is er zeer grote kans de methode aanslaat en kunnen we ook u blij maken.

Stel dat de behandeling bij mij niet aanslaat, krijg ik dan m’n geld terug?

Uiteindelijk niet, maar u hebt wel recht op 1 of meer keren een proefstukbehandeling van te voren. Zodoende kunt u zich er zelf van overtuigen dat de methode bij u goed werkt. Het kennismakingsconsult kost 35 euro, maar dat wordt teruggegeven bij de eerste behandeling. U begint er dus niet eens aan als het resultaat van de test(en) niet overtuigend is. Wij raden u aan na het proefstuk 3 weken te wachten alvorens de behandelingen te beginnen, zodat u kunt zien hoe definitief het op uw lichaam werkt. Bij twijfel neemt u vervolgens nog een proefbehandeling op dezelfde plaats om het cumulatieve effect te zien. Zelfs voor een derde proef bent u van harte welkom. Kortom: geen geld terug als u eenmaal echt begonnen bent, maar dat is dan ook helemaal niet meer nodig. Hierbij, als u begonnen bent met de kuur zit u niet aan een aantal behandelingen vast. U kunt stoppen wanneer u wilt.

Is de ipl ontharing echt veilig, beschadigd de huid niet?

Ja, het is echt veilig. De lichtenergie komt tot op maximaal circa 5,5 mm. De Diode Laser komt eveneens tot 5,5 mm. diepte in de huid. Alleen als daar ook een haarworteltje zit wordt er warmte opgewekt. Dus de warmte gaat nooit dieper dan het haartje en het haarzakje.

Kan ik overstappen van IPL naar Laser ontharen en andersom?

Ja, dit kan. Wij raden de gebruikelijke 4 of 6 weken aan tussen 2 behandelingen in, alvorens te wisselen.

Raken geen lymfe of zweetklieren beschadigd die dicht bij de haarzakjes liggen?

Het licht wordt alleen maar opgenomen door haarpigmenten. Naar andere weefsels is er geen geleiding.

Is definitief ontharen bij een donkere huid mogelijk?

Ja, dit is zeer zeker mogelijk! In de praktijk is het alleen niet mogelijk voor een diep zwarte huid.

Definitief ontharen Rijswijk Den Haag

Wij zijn gevestigd in Rijswijk vlak aan de snelweg. Vrij parkeren voor de deur. Goed bereikbaar voor de regio Den Haag Zoetermeer Leiden Delft Rotterdam Scheveningen Leiden Leidscheveen Leidschendam Vooorburg Zoetermeer Naaldwijk Wateringseveld en Wassenaar.

Definitief ontharen kan voor het hele lichaam zoals gelaat wangen bovenlip kin hals oksels schouders borst buik bovenarmen onderarmen rug schaamstreek brazilian billen bilspleet bilnaad bovenbenen onderbenen oren en handen.

Verschil definitief ontharen Laser en Ipl

Ongeacht de hoogte van het aantal Joules dat Laser en Ipl apparaten per cm2 kunnen bereiken (soms 70 Jouls per cm2) is het goed om te weten dat in de praktijk, tussen de 12 en 30 Joules per cm2 afgifte op de huid (afhankelijk van het huidtype) behandeld wordt  bij het definitief ontharen. Hoger behandelen is onverantwoordelijk i.v.m. de grote kans op het veroorzaken van brandwonden!

Zowel bij Laser als Ipl wordt lichtenergie ingezet om het haarzakje definitief te vernietigen, zodat er geen haar meer uit kan groeien (definitief ontharen). Laser maakt gebruik van één golflengte, ook wel coherent licht genoemd. IPL maakt gebruik van een spectrum van golflengtes (niet coherent licht). Het gevolg hiervan is dat Ipl voor meerdere behandelingen kan worden ingezet zoals ontharen, acne, couprose en huidverstrakking. Met Laser heb je daar verschillende apparaten voor nodig.

Bij Laser en Ipl dient er een temperatuur van minimaal 70ºC bereikt te worden in het haarwortelzakje. Hierdoor wordt het zakje en de daarin aanwezige haarstamcellen onherstelbaar beschadigd. Vroeger was Laser krachtiger dan Ipl en bereikte men betere resultaten. Met de huidige generatie IPL apparaten worden dezelfde energiewaarden aan Joules per cm2 bereikt. Hierdoor is het resultaat dat bereikt wordt voor beide systemen hetzelfde.

Ontharing d.m.v. harsen of scheren van bikinilijn, rug, borst, oksels, armen of benen hoeft dus niet meer. Door het definitief ontharen met ipl of laser, heeft u geen last meer van irritatie of ingegroeide haren.

Goedkoop definitief ontharen bikinilijn, rug, oksel, hals en kin. | Rijswijk | Den Haag | Delft | Leiden | Zoetermeer | Rotterdam | Leidschendam | Leidscheveen | Wateringen | Geen last meer van ingegroeide haren van baard, oksels of schaamhaar.  Goedkoopste laser ontharen, goedkoopste ipl ontharen. Actie aanbieding goedkoopste prijslijst ontharen den haag.

Bovenlip oksels kin schaamstreek laseren,  definitief ontharen borst rug armen benen en bilnaad.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Beauty