Microblading

Bogar 07:22

microblading 2288 ER Snellerstraat 2 

greenbutton

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 070 3 941 341  –  Openingstijden – Prijslijst

Microblading

Zou het niet makkelijk zijn wanneer u ’s ochtends de deur uit kan zonder tijd te besteden aan het tekenen van uw wenkbrauwen of eyeliner? Of misschien heeft u  lichte wenkbrauwen die u graag wat donkerder zou willen hebben.

Met meer dan 15 jaar ervaring bent u bij ons op het juiste adres voor permanente make-up wenkbrauwen en eyliners. Voor de permanente wenkbrauwen maken we gebruik van de microblading / hairstroke techniek. Dus bent u in de omgeving van Den Haag, Rotterdam op zoek naar een zeer ervaren permanente make-up specialist, dan bent u bij Bogar Beauty op de goede plek!

Microblading wenkbrauwen techniek

Microblading / hairstroke wenkbrauwen  zijn perfect als u bijvoorbeeld niet elke dag wil bezig zijn met een potloodtje, veel sport, vaak naar de sauna gaat of moeite heeft met opmaken.
Onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en u bent bij ons in veilige handen omdat wij in het bezit zijn van het GGD certificaat voor permanente make-up.

Onze permanente make up specialist heeft meer dan 20 jaar ervaring in het aanbrengen  permanente make up, waaronder microblading / hairstroke wenkbrauwen en eyeliners.

Vier weken na de behandeling krijgt u bij ons altijd een gratis servicebehandeling, om zo de kwaliteit en het effect van uw permanente wenkbrauwen optimaal af te leveren.

De microblading / 3D hairstroke wenkbrauw mesjestechniek is de beste en mooiste methode voor het verkrijgen van mooie en natuurlijk ogende permanente wenkbrauwen. Bij microblading / hairstroke wenkbrauwen is de kleur van 3D Hairstroke wenkbrauwen ongeveer 2 weken wat donkerder door de behandeling. Met onze vaardigheid en ervaring maken we uw wenkbrauwen voller, strakker en mooier van vorm  met de hairstrokes /3D hairstroke techniek.

Meer permanente make up

U kunt in ons Beauty Center niet alleen terecht voor uw microblading ervaring, maar u bent bij ons ook van harte welkom voor een permanente make-up eyeliner.

Uw ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (boven en/of onder).

Neem contact op

greenbutton

Wanneer u ook het gemak van permanente wenkbrauwen wil ervaren, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Bogar Beauty voor al uw vragen. Of maak een afspraak met onze microblading / hairstroke wenkbrauwen specialist voor de omgeving Den Haag, Rotterdam.

Beauty