Microblading Den Haag

Bogar 18:03

Microblading-den-Haag

Image 1 of 10

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden

Screenshot 2022 02 20 at 18.33.29

MICROBLADING DEN HAAG

Hoe heerlijk zou het zijn als u ’s ochtends opstaat en dat uw wenkbrauwen altijd vol zijn, ongeacht of ze nat worden en u geen tijd hoeft uit te trekken voor het opmaken van uw wenkbrauwen? De oplossing daarvoor is onze permanente make-up microblading behandeling voor uw wenkbrauwen! Bij ons kunt u terecht voor microblading wenkbrauwen in Den Haag. Uiteraard zijn we in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up en onze behandelingen gebeuren dus in uiterst hygiënische omstandigheden.

MICROBLADING DEN HAAG WENKBRAUWEN

Met jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente wenkbrauwen en/of eyeliner bent u bij ons in goede handen als het gaat om permanente make-up microblading wenkbrauwen. Vier weken na de behandeling krijgt u bij ons altijd een gratis servicebehandeling, zodat het de kwaliteit en effect van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

ONZE PERMANENTE MAKE UP WENKBRAUWEN METHODE

Door diverse soorten methoden, wisselt het effect van de permanente make up wenkbrauwen per salon. Wij maken we gebruik van de aller nieuwste microblading mesjestechniek voor natuurlijk ogende 3D hairstroke wenkbrauw. Het kenmerkende van permanent make up voor de wenkbrauwen is dat de kleur van de microblading wenkbrauwen net na de behandeling wat donker is na de behandeling. Binnen 2 weken wordt de kleur zoals het behoort te zijn. Door de gebruikte techniek voor Pmu wenkbrauwen met onze microblading / 3D hairstroke methode  worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en geven de permanente make up wenkbrauwenveen een voller uiterlijk. Microblading Den Haag.

Door onze permanente make up eyeliner behandelingen, worden uw ogen  sprekender . Dit gebeurt door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven). Hiervan heeft u jaren plezier door het resultaat hiervan.

PERMANENTE MAKE UP DE IDEALE OPLOSSING

Permanente make-up is ideaal wanneer u er altijd perfect verzorgd uit wilt zien. Het is onder andere ook een uitkomst als u geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up, maar het is ook erg geschikt wanneer:

  • U moeite heeft met opmaken
  • U niet elke dag tijd kwijt wilt zijn aan opmaken
  • U bijna geen wenkbrauwen, of helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
  • U contactlenzen draagt
  • U allergisch reageert op make up
  • U vaak sport
  • U vaak sauna bezoekt

AFSPRAAK MAKEN PERMANENTE WENKBRAUWEN MICROBLADING DEN HAAG

Wilt u ook de voordelen van permanente make-up wenkbrauwen en/of permanente make up eyeliners ervaren? Klik dan op Afspraak maken voor permanente make up wenkbrauwen – permanente make up eyeliners in Den Haag.

microblading den haag

Permanente make up prijzen
Wenkbrauwen Microblading prijs / 3D hairstroke (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner boven (dunne eyline) (2 beh.)€ 200,-
Eyeliner boven (dikke eyeline) (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner onder (dunne lijn) (2 beh.)€ 135,-
Eyeliner onder (dikke lijn) (2 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 1 jaar) (1 beh.)€ 95,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 2 jaar) (1 beh.)€ 190,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dun (geen correcties) (1 beh.)€ 130,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dik (geen correcties) (1 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling eyeliner dun onder (geen correcties) (1 beh.)€ 110-
Opfrisbehandeling eyeliner onder dik (geen correcties) (1 beh.))€ 130,-
Indien er na de 2e behandeling (binnen 6 weken) nog enige retouch gewenst is.€ 35,-
Microblading prijs Permanente make up prijzen, wenkbrauwen 3d hairstroke. eyliner eyeliners boven, onder l omgeving den haag rijswijk rotterdam delft zoetermeer voorburg leiden leidschendam wateringseveld scheveningen naaldwijk leidscheveen.

Beauty