Massage

   ONLINE AGENDA  

Massage Rijswijk | Sportmassage | Ontspanningsmassage 

Visseringlaan 20B  –  2288 ER Rijswijk  –  Tel. 070 3 941 341

Massage kan worden toegepast bij vermoeide en stijve spieren en geeft rust in tijden van stress. Het is een manier om pijn te bestrijden, spieren te ontspannen en geeft zowel lichamelijk als geestelijk een gevoel van welbehagen.

Afvalstoffen en spierpijn

Door de massage gaan de haarvaatjes van huid en spieren verder open staan, waardoor er een betere doorbloeding ontstaat. Hierdoor zullen afvalstoffen (o.a. vocht en lactaat) beter worden afgevoerd en wordt eventuele spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Massage Stijve en vermoeide spieren

Er kan worden behandeld bij stijve en vermoeide spieren als gevolg van stress of sporten. In het geval van zeer stijve spieren, is het vaak dat na een sportmassage en of drukpunt massage de spieren eerst stijver of pijnlijker zullen aanvoelen alvorens men het gunstige effect van de massage zal ervaren.

Schoudermassage, Rugmassage Rijswijk

Bij Bogar krijgt u een ontspannende en stabiliserende schoudermassage en of rugmassage. Dit ter bevordering van de lichamelijkeconditie, waarbij het lichaam met aromatische olie wordt overgoten. Bij de behandelingwordt er gebruik gemaakt van wrijving, kneden en schudden. 

Tijdsduur

Een ontspanningsmassage of sportmassage duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en heeft tot doel de balans en rust te herstellen.

Prijslijst Massage

Prijslijst Massage
Gezicht, schouders en decollete (1/2 uur)€ 22,-
Rug en schouders (1/2 uur)€ 22,-
Lichaamsmassage (1uur)€ 40,-
Lichaamsmassage (1,5 uur)€ 55,-

 massage den haag
 massage Rijswijk rugmassage Rijswijk sportmassage Rijswijk sportmassage den haag ontspanningsmassage Rijswijk ontspanningsmassage den haag schoudermassage Rijswijk schoudermassage den haag massage rijswijk bogaard
Massage Rijswijk Den Haag
Massage Rijswijk Den Haag
Massage is een manier om pijn te bestrijden, spieren te ontspannen en geeft zowel lichamelijk als geestelijk een gevoel van welbehagen. Bindweefselmassage tegen cellulite. Rugmassage, Schoudermassage, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Drukpunt massage, Rijswijk Den Haag.
Massage
4.8 (95.56%) 108 votes