Hairstroke wenkbrauwen

Bogar 14:22

 

hairstroke wenkbrauwen

Permanente make up hairstroke wenkbrauwen

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden – Prijslijst

Hieronder enkele voorbeelden van hairstroke wenkbrauwen uitgevoerd door Bogar Beautyvoor de regio den Haag en omgeving. Elke hairstrokebehandeling gebeurd in overleg en wordt afgestemd op uw wensen en gezichtsvorm. Dit voor het creëren van een mooi en vooral natuurlijk effect. Zie onze foto’s 3D Hairstroke Wenkbrauwen.

Onze permanente make up behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden. We zijn dan ook vanzelfsprekend in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make up, dat betekent dat u bij ons in veilige handen bent. 

Afspraak makenContact opnemen

Microblading Foto’s

Afspraak makenContact opnemen

Permanente make up info

Direct na de behandeling is de kleur bijna twee keer zo donker als dat het behoort te zijn. Dit komt doordat het pigment nog ingekapseld moet worden in de huid. Tijdens het genezingsproces ontstaat er een vliesje over de huid dat na twee weken wat kan schilferen. Door dit vliesje zal gedurende deze period de kleur tijdelijk lijken terug te lopen.

Na 4 weken wordt er een afspraak gemaakt voor een service behandeling om de kleur goed in de huid te verzadigen. Natuurlijk zijn we in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make up. Klik hier voor onze reviews of bekijk onze Facebook pagina.

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen

Hairstroke techniek voor wenkbrauwen is een permanente make up techniek waarbij de vorm van een wenkbrauwhaartje in de huid gemaakt wordt. Het resultaat is mooi en natuurlijk van vorm en met deze hairstroke techniek valt het niet op dat u permanente make up wenkbrauwen heeft.

Verschil tussen hairstroke en microblading

Hairstroke wenkbrauwen worden met een permanent make up of tattoo-apparaat aangebracht. Microblading / 3D mesjestechniek is de nieuwste techniek in permanente make up voor het creëren van natuurgetrouwe wenkbrauwen. Het geeft als voordeel dat de aangebrachte haartjes flinterdun en niet van echt te onderscheiden zijn. Dit is dan ook de reden waarom wij reeds enkele jaren werken met deze mesjestechniek. Doorgaans gebruiken we echter “hairstrokes” als algemene naam omdat Microblading relatief nog onbekend is.

Verschil hairstroke wenkbrauwen en schaduwtechniek

De hairstroke techniek wordt ook wel 3D hairstroke techniek genoemd omdat het resultaat van de op deze manier gemaakte wenkbrauwen bijna niet van echte wenkbrauwen zijn te onderscheiden. Het aanbrengen van de hairstroke wenkbrauwen kan zowel met een permanent make up apparaat of met een speciaal mesje.

Bij de schaduwtechniek wordt de gehele vorm van de wenkbrauw ingekleurd. Dit gebeurt met een permanent make up apparaat. Afhankelijk van wat er moet gebeuren kan de specialist hierbij verschillende naalddiktes gebruiken. Deze techniek kan eventueel worden gebruikt wanneer de klant zelf een volle wenkbrauw heeft. De specialist kan dan door middel van inkleuren van de wenkbrauw een mooie strakke vorm creëren. Vervolgens kan de klant alle haartjes die buiten deze vorm vallen makkelijk zelf epileren om zo altijd mooie en strakke wenkbrauwen te hebben. Ook kan deze techniek gebruikt worden indien men een donkere huid heeft en graag bruine wenkbrauwen wil hebben. Als men in zo’n geval zou kiezen voor hairstrokes, zou er te weinig contrast zijn tussen de donkere huid en het bruine pigment van de hairstrokes.

Hairstrokes wenkbrauwen pijnlijk?

Uit onze ervaring blijkt dat er nauwelijks of geen verschil is tussen het aanbrengen van hairstroke mesjestechniek wenkbrauwen en het inkleuren van de wenkbrauwen met een permanent make up apparaat. Alvorens de behandeling te starten wordt er Emlazalf op het te behandelen gebied aangebracht. Dit is een verdovende crème, welke ruim 20 minuten moet inwerken.

Hairstroke wenkbrauwen ervaringen

Hairstroke wenkbrauwen ervaringen zijn per persoon verschillend, maar zijn voornamelijk gerelateerd aan:

  • Pijnervaring

Dit is per persoon verschillend en heeft er mee te maken hoe men omgaat met pijn in het algemeen. In het geval dat men het epileren van de wenkbrauwen als pijnlijk ervaart, dan gaan we ervan uit dat het aanbrengen van hairstrokes als zodanig ervaren wordt. Gelukkig haalt de verdovende Emla zalf voor deze personen de scherpe kantjes van de behandeling eraf. In tegenstelling tot deze mensen zijn er ook mensen die zich afvragen waarom men zegt dat het pijnlijk is. Er zijn gevallen dat men tijdens de behandeling in slaap of bijna in slaapvalt.

  • Genezing hairstroke wenkbrauwen

Dit gebeurt binnen 2 weken. De eerste week is de kleur bijna 2 keer zo donker omdat er tijdens de behandeling wat wondvocht vrijkomt. Vanwege het ijzer hierin droogt de kleur donkerder op. Tijdens het genezingsproces kan er verder een wit vliesje over het behandelde oppervlak ontstaan. Hierdoor kan het lijken of de hairstrokes bijna helemaal verdwijnen. Dit is tijdelijk en de hairstrokes worden weer zichtbaar met het verschilveren van het vliesje.

Na 4 weken is de afspraak voor het nabehandelen van de wenkbrauwen. In het geval dat de wenkbrauwen heeft laten opfrissen, is er geen nabehandeling.

Foto’s Permanente Make Up Eyeliners