Liquidfacelift

Bogar 14:21
liquidfacelift

   ONLINE AGENDA  

 

line goldLiquidfacelift injectables: Hyaluronzuur, Restylane, Teosyal, Sculptra, Radiesse, Botox 

Visseringlaan 20B  –  2288 ER Rijswijk  –  Tel. 070 3 941 341

Bij liquid facelift worden diverse locaties in het gelaat / gezicht behandeld zoals fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels. Dit eventueel in combinatie met verschillende biologisch afbreekbare injectables. Het is een unieke niet-operatieve injectable behandeling waarmee het volume en de jeugdigheid in het gelaat weer teruggebracht wordt.

Liquid facelift is geschikt voor zowel man als vrouw. Het kan dienen als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering tegen te gaan. Indien de tekenen van de tijd wat verder zijn, is het op dit moment de meest succesvolle behandeling.

Liquidfacelift behandeling

Opvullen van lijntjes en rimpels zoals fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels die zorgen voor een negatieve, vermoeide of zorgelijke uitstraling. Herstellen van contouren en volume van de huid voor het verkrijgen van een jeugdige uitstraling. 

Hiervoor kunnen o.a. de volgende injectables / fillers worden gebruikt:
Botox, Hyaluronzuur, Restylane, Teosyal, Sculptra.

Liquid facelift (vloeibare facelift) is een unieke niet-operatieve injectable behandeling waarmee het volume en de jeugdigheid in het gelaat weer teruggebracht wordt.

sculptra

Liquidfacelift ten opzichte van de klasieke facelift

– Direct resultaat

– Korte hersteltijd

– Geen narcose

– Geen littekens

– Natuurlijke uitstraling wordt behouden

Prijs liquidfacelift

De prijs voor een Liquid facelift begint v.a. € 650,-. Afhankelijk van het totaal te behandelende oppervlak en aantal gebruikte injectables kunnen de kosten rond de € 1250,- bedragen. Tijdens een kosteloos consult kan er aan de hand van uw wensen een stappenplan worden opgezet en een exacte indicatie van de kosten worden gegeven.

Het resultaat van een liquid facelift houdt ruim een jaar aan. Een herhaalbehandeling is meestal goedkoper omdat u doorgaans minder vulmiddel nodig heeft.

Zelfstanadig behandelend arts

Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Dr. R. Ernsting werkt als zelfstandig, solistische beroepsbeoefenaar waarvoor we uitsluitend een ruimte ter beschikking stellen en geen enkele bemoeienis hebben met de door hem geleverde zorg.

Prijslijs LiquitFacelift

LIQUID FACELIFT
Prijs v.a.€ 650,-
Radiesse per 1,3 ml€ 575,-
Wangen€ 575,-
Neuslippenplooi€ 575,-
Jukbeen€ 575,-
Kaaklijn€ 575,-
Handen v.a.€ 995,-
 

Beauty