Injectables Rotterdam

Helpdesk 13:47

Injectables Rotterdam

Bij het ouder worden ontkomt u er niet aan dat er door de expressie van de gezichtspieren lijntjes in het uiterlijk ontstaan zoals een fronsrimpel, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Een snelle en effectieve manier om daar vanaf te komen zijn onze diverse behandelingen met injectables in Rotterdam. Bij ons geniet u van een uitstekende service én hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen.

Jarenlange ervaring in injectables

Bij Bogar Beauty bent u in goede handen: bij ons wordt u behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. 

Wij zijn gespecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Hierdoor pakken wij de strijd tegen huidveroudering aan zonder chirurgische ingrepen.

Soorten injectables

Voor alle soorten injectables in Rotterdam bent u bij ons op het juiste adres. Voor vrschillende soorten rimpels en fronzen hebben wij verschillende methodes van injectables, zodat uw rimpels zo effectief en snel mogelijk verholpen kunnen worden. Bij ons kunt u terecht voor de volgende injectables:

  • Botox
  • Liquid facelift
  • Sculptra
  • Restylane,
  • Teosyal,
  • Radiese

Contact opnemenAfspraak maken

Sculptra is ideaal voor het tegengaan van rimpels bij uw slapen en jukbeenderen. Tevens is een botox behandeling is ook ideaal om overmatig zweten en migraine tegen te gaan. Botox bijvoorbeeld perfect geschikt om uw te verhelpen van uw voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Door middel van botox kunnen wij de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren blokkeren en wordt het overmatig zweten van handen, oksels of voorhoofd verholpen. Bij migraine wordt door middel van de botox de spierspanning (die verantwoordelijk is voor de migraine) verzwakt.

Neem contact op

Wilt u graag weten welke soort injectables het beste bij u passen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bogar Beauty: wij adviseren u graag over onze injectables in Rotterdam. Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

 

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Beauty