Triggerpoint massage

Bogar 21:55

Triggerpointmassage-1

Triggerpointmassage

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden

greenbutton

Triggerpoint massage wordt toegepast voor het losmaken van kleine spierknopen, welke pijnklachten veroorzaken in het menselijk lichaam.

Wat zijn triggerpoints

Triggerpoints voelen aan als kleine pijnlijke verhardingen of ‘knoopjes’ in het spierweefsel.  Hierdoor kan men verkramping in het spierweefsel ervaren. Dit resulteert in pijn, tinteling, gevoelloosheid en/of bewegingsproblemen.

De pijn van deze triggerpoints kunnen zich lokaal uiten of uitstralen op andere plekken in het lichaam. De pijn kan continu zeuren aanwezig zijn (actieve triggerpoint), maar de pijn kan ook alleen ervaren worden als je er op drukt of de spier gebruikt (latente triggerpoint).

Triggerpoints zijn de meest voorkomende oorzaak van pijnklachten in het menselijk lichaam. Deze kunnen zonder behandeling jaren voortbestaan en terugkerende klachten veroorzaken zoals pijn in de schouders, nek, rug, benen, elleboog en onderarm.

Hoe wordt een triggerpointmassage uitgevoerd

Door triggerpoint massagetherapie wordt er onder andere druk uitgeoefend op betreffende plekken van spieren met triggerpoints. Hiermee kan pijn worden verlicht en kunnen ook functies van verzwakte lichaamsdelen worden verbeterd. 

Prijslijst
Triggerpointmassage 1 uur (normaal €70,-)€60,-

Beauty