Hairstroke wenkbrauwen

Bogar 14:22

hairstroke wenkbrauwen

Permanente make up hairstroke wenkbrauwen

greenbutton

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden – Prijslijst

Hieronder enkele voorbeelden van hairstroke wenkbrauwen uitgevoerd door Bogar Beauty voor de regio den Haag en omgeving. Elke hairstroke behandeling gebeurd in overleg en wordt afgestemd op uw wensen en gezichtsvorm. Dit voor het creëren van een mooi en vooral natuurlijk effect. Zie onze foto’s 3D Hairstroke Wenkbrauwen.

Onze permanente make up behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden. We zijn dan ook vanzelfsprekend in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make up, dat betekent dat u bij ons in veilige handen bent. 

Microblading-den-Haag

Image 1 of 10

Afspraak makenContact opnemen

Permanente make up info

Direct na de behandeling is de kleur bijna twee keer zo donker als dat het behoort te zijn. Dit komt doordat het pigment nog ingekapseld moet worden in de huid. Tijdens het genezingsproces ontstaat er een vliesje over de huid dat na twee weken wat kan schilferen. Door dit vliesje zal gedurende deze period de kleur tijdelijk lijken terug te lopen.

Na 4 weken wordt er een afspraak gemaakt voor een service behandeling om de kleur goed in de huid te verzadigen. Natuurlijk zijn we in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make up. Klik hier voor onze reviews of bekijk onze Facebook pagina.

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen

Hairstroke techniek voor wenkbrauwen is een permanente make up techniek waarbij de vorm van een wenkbrauwhaartje in de huid gemaakt wordt. Het resultaat is mooi en natuurlijk van vorm en met deze hairstroke techniek valt het niet op dat u permanente make up wenkbrauwen heeft.

Verschil tussen hairstroke en microblading

Hairstroke wenkbrauwen worden met een permanent make up of tattoo-apparaat aangebracht. Microblading / 3D mesjestechniek is de nieuwste techniek in permanente make up voor het creëren van natuurgetrouwe wenkbrauwen. Het geeft als voordeel dat de aangebrachte haartjes flinterdun en niet van echt te onderscheiden zijn. Dit is dan ook de reden waarom wij reeds enkele jaren werken met deze mesjestechniek. Doorgaans gebruiken we echter “hairstrokes” als algemene naam omdat Microblading relatief nog onbekend is.

Verschil hairstroke wenkbrauwen en schaduwtechniek

De hairstroke techniek wordt ook wel 3D hairstroke techniek genoemd omdat het resultaat van de op deze manier gemaakte wenkbrauwen bijna niet van echte wenkbrauwen zijn te onderscheiden. Het aanbrengen van de hairstroke wenkbrauwen kan zowel met een permanent make up apparaat of met een speciaal mesje.

Bij de schaduwtechniek wordt de gehele vorm van de wenkbrauw ingekleurd. Dit gebeurt met een permanent make up apparaat. Afhankelijk van wat er moet gebeuren kan de specialist hierbij verschillende naalddiktes gebruiken. Deze techniek kan eventueel worden gebruikt wanneer de klant zelf een volle wenkbrauw heeft. De specialist kan dan door middel van inkleuren van de wenkbrauw een mooie strakke vorm creëren. Vervolgens kan de klant alle haartjes die buiten deze vorm vallen makkelijk zelf epileren om zo altijd mooie en strakke wenkbrauwen te hebben. Ook kan deze techniek gebruikt worden indien men een donkere huid heeft en graag bruine wenkbrauwen wil hebben. Als men in zo’n geval zou kiezen voor hairstrokes, zou er te weinig contrast zijn tussen de donkere huid en het bruine pigment van de hairstrokes.

Hairstrokes wenkbrauwen pijnlijk?

Uit onze ervaring blijkt dat er nauwelijks of geen verschil is tussen het aanbrengen van hairstroke mesjestechniek wenkbrauwen en het inkleuren van de wenkbrauwen met een permanent make up apparaat. Alvorens de behandeling te starten wordt er Emlazalf op het te behandelen gebied aangebracht. Dit is een verdovende crème, welke ruim 20 minuten moet inwerken.

Hairstroke wenkbrauwen ervaringen

Hairstroke wenkbrauwen ervaringen zijn per persoon verschillend, maar zijn voornamelijk gerelateerd aan:

  • Pijnervaring

Dit is per persoon verschillend en heeft er mee te maken hoe men omgaat met pijn in het algemeen. In het geval dat men het epileren van de wenkbrauwen als pijnlijk ervaart, dan gaan we ervan uit dat het aanbrengen van hairstrokes als zodanig ervaren wordt. Gelukkig haalt de verdovende Emla zalf voor deze personen de scherpe kantjes van de behandeling eraf. In tegenstelling tot deze mensen zijn er ook mensen die zich afvragen waarom men zegt dat het pijnlijk is. Er zijn gevallen dat men tijdens de behandeling in slaap of bijna in slaapvalt.

  • Genezing hairstroke wenkbrauwen

Dit gebeurt binnen 2 weken. De eerste week is de kleur bijna 2 keer zo donker omdat er tijdens de behandeling wat wondvocht vrijkomt. Vanwege het ijzer hierin droogt de kleur donkerder op. Tijdens het genezingsproces kan er verder een wit vliesje over het behandelde oppervlak ontstaan. Hierdoor kan het lijken of de hairstrokes bijna helemaal verdwijnen. Dit is tijdelijk en de hairstrokes worden weer zichtbaar met het verschilveren van het vliesje.

Na 4 weken is de afspraak voor het nabehandelen van de wenkbrauwen. In het geval dat de wenkbrauwen heeft laten opfrissen, is er geen nabehandeling.

Foto’s Permanente Make Up Eyeliners

Afspraak makenContact opnemen

Hairstroke wenkbrauwen nazorg / nabehandeling

De genezingstijd van een hairstrokes wenkbrauwen bedraagt ongeveer twee weken. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de hairstrokes wenkbrauwen absoluut noodzakelijk.

Direct na het aanbrengen van de hairstrokes wenkbrauwen is de gepigmenteerde plek eventueel ingesmeerd met een verzachtende zalf.

1) Raak de hairstrokes wenkbrauwen zo min mogelijk aan met de handen.

2) De permanente make-up 3 dagen (3 x daags) met een wattenschijfje met lauw water schoonmaken om zoveel mogelijk korstvorming te voorkomen.

3) Smeer de wond desgewenst (met een schoon wattenstaafje) in met de zalf die u eventueel van de behandelaar heeft meegekregen. Gebruik geen andere zalf en laat de zalf ook niet door iemand anders gebruiken.

4) Niet aan de korstjes krabben!
BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn minuscule korstjes. Laat de huid dit zelf afstoten, u voorkomt zo een litteken en meetrekken van pigment wat in de huid zit.

5) Breng in geen geval cosmetica aan op de behandelde huid gedurende de genezing.

6) Was zo mogelijk de wond bij hairstroke wenkbrauwen tweemaal per dag met een milde ongeparfumeerde zeep totdat de wond geheel genezen is. Dep de wond zo mogelijk na het wassen met een schone tissue voorzichtig droog.

7) Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon® of Betadine® op de wond.

8) Draag geen pleisters of verband over de hairstrokes wenkbrauwen.

9) Draag bij een medische pigmentatie geen strakke of vuile kleding op de wond.

10) Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.

11) Stel de hairstrokes wenkbrauwen niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel).
Gebruik ook na de genezingstijd op de hairstrokes wenkbrauwen altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

12) Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

Maak een afspraak

Wilt u ook de gemakken van onze permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met onze specialist om uw wenkbrauwen te laten tatoeeren in de omgeving van Den Haag of voor het aanbrengen van permanente make-up voor uw ogen en/of lippen.

Is permanente make up gevaarlijk?

Hygienerichtlijnen Permanente Make-up

Warenwetbesluit Hygienevoorschriften Permanente Make-up en Cosmetische Tatoeages: 

Op 1 juni 2007 is in Nederland het Warenwetbesluit tatoeeren en piercen van kracht geworden. 

Simpelweg komt het erop neer dat iedereen die tatoeert, permanente make-up aanbrengt, cosmetische tatouages aanbrengt, piercet of gaatjes prikt in kraakbeen van oren en neuzen met een piercinginstrument moet voldoen aan de eisen van dit besluit.

De vergunning wordt afgegeven door de GGD namens de minister van VWS. Zonder deze vergunning mogen geen van bovenstaande handelingen verricht worden.

Informatie over de risico’s van permanente Make-up

U bent van plan  Permanente Make-up te laten aanbrengen. De GGD vindt het van belang om u van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico’s. 

Het aanbrengen van permanente make-up is een huiddoorborende behandeling. Door een juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur moet voorkomen worden dat u besmet wordt met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitus B en C. 

Voordat u permanente make-up laat aanbrengen wordt u gevraagd een toestemmingsformulier ( pigmentatieverklaring ) in te vullen.                     

In dit formulier staan o.a. een aantal vragen over uw gezondheid. Het invullen van dit formulier is voor uw eigen veiligheid. Het formulier blijft in het bezit van de behandelaar en wordt vertrouwelijk behandeld. Wanneer u een kopie hiervan wilt, is dat geen probleem, u mag een extra exemplaar meenemen.

Tijdens het aanbrengen van permanente make up worden met kleine naalden pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende vorm of afbeelding. 

De pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit.Het aanbrengen van permanente make-up moet zo hygienisch mogelijk gebeuren, d.w.z. steriele naalden die voor eenmalig gebruik geschikt zijn en worden niet met blote handen aangeraakt 

Pigmenten worden in speciale cups gedaan en na de behandeling in het geheel weggegooid evenzo met alle tissues, wattenschijfjes, wattenstaafjes etc. 

De behandelaar draagt tijdens het aanbrengen van permanente make-up handschoenen en vervangt deze telkens wanneer zij iets anders aanraakt dan het apparaat waarmee u wordt behandeld, een tissue of uw huid. 

Na afloop wordt de permanente make up verzorgd en krijgt u een nazorginstructie mee naar huis.In deze instructie staat o.a. dat u bij klachten( hevige roodheid, extreme zwelling, pussen, wondvocht) contact moet opnemen met uw huisarts.Verder staat op dit formulier vermeld hoe u de permanente make up moet behandelen gedurende de eerste week. 

Voordat u de behandeling ondergaat worden de contra-indicaties met u doorgenomen, d.m.v. het intakeformulier en worden alle vragen beantwoord. Na afloop van de behandeling wordt er een afspraak gemaakt voor de controlebehandelingen na 4 – 6 weken.

Prijslijst Permanente Make Up

Permanente make up prijzen
Wenkbrauwen Microblading prijs / 3D hairstroke (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner boven (dunne eyline) (2 beh.)€ 200,-
Eyeliner boven (dikke eyeline) (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner onder (dunne lijn) (2 beh.)€ 135,-
Eyeliner onder (dikke lijn) (2 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 1 jaar) (1 beh.)€ 95,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 2 jaar) (1 beh.)€ 195,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dun (geen correcties) (1 beh.)€ 130,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dik (geen correcties) (1 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling eyeliner dun onder (geen correcties) (1 beh.)€ 110-
Opfrisbehandeling eyeliner onder dik (geen correcties) (1 beh.))€ 130,-
Indien er na de 2e behandeling (binnen 4 weken) nog enige retouch gewenst is.€ 35,-
Microblading prijs Permanente make up prijzen, wenkbrauwen 3d hairstroke. eyliner eyeliners boven, onder l omgeving den haag rijswijk rotterdam delft zoetermeer voorburg leiden leidschendam wateringseveld scheveningen naaldwijk leidscheveen.
 

Wenkbrauwen tatoeëren Den Haag Rijswijk

3d hairstroke techniek  wenkbrauwen eyliner lipliner en lippen voor de omgeving Rijswijk Den Haag Delft Leidschendam Zoetermeer Leiden Rotterdam en Amsterdam . Ook voor de regio Naaldwijk Noordwijk Utrecht Voorburg Voorschoten Wassenaar Wateringen Wateringseveld. Zoek niet alleen op goedkoop goedkope, prijs prijslijst, kosten wenkbrauwen 3d hairstroke techniek, lippen, lipliner of tattoo wenkbrauwen maar vooral op permanente make up foto’s. Permanent makeup the hague

Bogar heeft 15  jaar ervaring in het aanbrengen van  de beste permanent make up wenkbrauwen, eyeliner, lipliner of full lips en is in het bezit van een GGD certificaat voor het uitvoeren van permanente makeup behandelingen. permanente make up den haag voor de mooiste wenkbrauwen, eyeliners of lipliners. permanente make up rotterdam den haag leiden utrecht amsterdam zoetermeer en delft. permanente make up met 3d hairstroke techniek worden met een speciaal mesje aangebracht Pijnacker Nootdorp . permanente make up hairstrokes voor mooie en natuurlijk ogende wenkbrauwen. 3d hairstroke wenkbrauwen zijn absoluut aan te raden voor het beste en mooiste resultaat. hairstroke wenkbrauwen geven een zeer natuurlijke look die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. 3d hairstroke techniek wenkbrauwen voor het bereiken van het mooiste resultaat. 3d hairstroke techniek geven het mooiste natuurlijk ogende resultaat voor de beste permanente make up wenkbrauwen. wenkbrauwen 3d hairstroke wordt gedaan met speciale mesjes en geven het meest natuurlijke resultaat.  De 3 meest voorkomende behandelingen zijn wenkbrauwen tatoeeren, eyeliners en lippen.  

3d hairstrokes den haag Rotterdam

Permanente Make Up 3D Hairstroke Wenkbrauwen Den Haag

3D Hairstroke Wenkbrauwen

Hairstroke 3D Wenkbrauwen

Wenkbrauwen permanente make up

wenkbrauwen tatoeeren

permanente make up wenkbrauwen

permanente make up donkere huid

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Beauty