Permanente Make Up Microblading Den Haag 20 jaar ervaring

Bogar 15:37

permanente make up

greenbutton

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden – Prijslijst

Permanent Make Up is een idiale oplossing voor iedereen die:

• weinig tijd of moeite heeft met het aanbrengen van make up
• geen volle- of  helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
• allergisch is voor make up
• veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
• er altijd perfect verzorgd uit wil zien

Microblading-den-Haag

Image 1 of 10

Microblading Den Haag 

Ogen, wenkbrauwen zijn het visite-kaartje van het gezicht. Permanent Make Up accentueert uw ogen of wenkbrauwen daar waar u het wil. Deze uiterst veilige micro-pigmentatiemethode geeft tesamen met de mooie poederpigmenten een heel natuurlijke uitstraling. 

Permanent Make Up Microblading biedt vele mogelijkheden;
• wenkbrauwen worden mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk.
• ogen worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte eye-liner.

Wij zijn gespecialiseerd in de aller nieuwste permanente make up 3D hairstroke microblading mestechniek. 

Onze permanente make up behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden. Dat betekent dat u bij ons in veilige handen bent. 

Afspraak makenContact opnemen

Permanente make up den Haag informatie

Na een uitvoerig intake-gesprek wordt er samen met de klant gekeken naar de kleur en vorm die de wenkbrauw zal krijgen. Hierna wordt de wenkbrauw getekend en na goedkeuring van de klant wordt de wenkbrauw gepigmenteerd. U voelt nagenoeg niets van de behandeling. De gehele behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur. Na 4 weken komt u terug voor een nabehandeling. Er wordt dan gekeken of alles naar wens is en er wordt een tweede laag aangebracht om de kleur goed in de huid te verzadigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

  • Nazorg permanente make up

Enkele dagen  na de behandeling kan een vliesje over de huid ontstaan van de permanente wenkbrauwen. Dit vliesje zal binnen twee weken wat gaan schilferen. Voordat dit proces is voltooid kan de kleur tijdelijk lijken terug te lopen. Ook kunnen de strokes tijdens deze periode wat minder duidelijk zichtbaar zijn. 

Het is aan te raden jaarlijks of binnen 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Dit omdat het pigment langzaam uit de huid verdwijnt.

  • Is permanente make up pijnlijk?

Om de gevoeligheid zo beperkt mogelijk te houden adviseren we  bij uw huisarts telefonisch Emla crème aan te vragen. Deze zal een recept doorfaxen naar de apotheek. Emla zalf is een verdovende crème die de behandeling verzacht. Ook is het mogelijk een half uur van te voren 2 paracetamol tabletten in te nemen (geen andere pijnstillers).

Permanente Make UP den Haag Eyeliners

Voor eyeliners wordt veelal zwart pigment gebruikt. Dit pigment is anders van samenstelling en verdwijnt niet uit de huid. De kleurintensiteit wordt hooguit iets valer na 5 a 6 jaar en  kan dan desgewenst  worden opgefrist.

Afspraak makenContact opnemen

Prijslijst

Permanente make up prijzen
Wenkbrauwen Microblading prijs / 3D hairstroke (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner boven (dunne eyline) (2 beh.)€ 200,-
Eyeliner boven (dikke eyeline) (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner onder (dunne lijn) (2 beh.)€ 135,-
Eyeliner onder (dikke lijn) (2 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 1 jaar) (1 beh.)€ 95,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 2 jaar) (1 beh.)€ 195,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dun (geen correcties) (1 beh.)€ 130,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dik (geen correcties) (1 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling eyeliner dun onder (geen correcties) (1 beh.)€ 110-
Opfrisbehandeling eyeliner onder dik (geen correcties) (1 beh.))€ 130,-
Indien er na de 2e behandeling (binnen 4 weken) nog enige retouch gewenst is.€ 35,-
Microblading prijs Permanente make up prijzen, wenkbrauwen 3d hairstroke. eyliner eyeliners boven, onder l omgeving den haag rijswijk rotterdam delft zoetermeer voorburg leiden leidschendam wateringseveld scheveningen naaldwijk leidscheveen.

Nazorg instructies Permanente Make-Up den Haag

De genezingstijd van een medische pigmentaie of permanente make-up bedraagt ongeveer twee weken. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de medische pimentatie of permanente make-up absoluut noodzakelijk.

Direct na het aanbrengen van de medische pigmentatie of permanente make-up is de gepigmenteerde plek eventueel ingesmeerd met een verzachtende zalf of met een wondspray, een steriel kompres of een steriele zelfklevende transparante folie. Als de pigmentatie wond met een steriel kompres (niet doorzichtig) is afgedekt kunt u het kompres na enkele uren verwijderen en de wond behandelen zoals hieronder omschreven. De wondspray of zelfklevende transparante folie moet u laten zitten totdat de wond genezen is (drie tot zes dagen). U kunt met de wondspray en de folie gewoon douchen. De wondspray slijt er vanzelf af. Als er wondvocht onder de folie ontstaat kan de folie er eerder afvallen.

Behandel als volgt:

1) Raak de medische pigmentatie of permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen.

2) De permanente make-up 3 dagen (3 x daags) met een wattenschijfje met lauw water schoonmaken om zoveel mogelijk korstvorming te voorkomen.

3) Smeer de wond desgewenst (met een schoon wattenstaafje) in met de zalf die u eventueel van de behandelaar heeft meegekregen. Gebruik geen andere zalf en laat de zalf ook niet door iemand anders gebruiken.

4) Niet aan de korstjes krabben!
BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn minuscule korstjes. Laat de huid dit zelf afstoten, u voorkomt zo een litteken en meetrekken van pigment wat in de huid zit.

5) Breng in geen geval cosmetica aan op de behandelde huid gedurende de genezing.

6) Was zo mogelijk de wond bij medische pigmentatie twee maal per dag met een milde ongeparfumeerde zeep totdat de wond geheel genezen is. Dep de wond zo mogelijk na het wassen met een schone tissue voorzichtig droog.

7) Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon® of Betadine® op de wond.

8) Draag geen pleisters of verband over de medische pigmentatie of permanente make-up .

9) Draag bij een medische pigmentatie geen strakke of vuile kleding op de wond.

10) Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.

11) Stel de gepigmenteerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank(ook niet met een zonnebrandmiddel).
Gebruik ook na de genezingstijd op de medische pigmentatie of permanente make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

12) Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

Heeft u nog meer vragen?

Neem dan contact met ons op.

Is permanente make up gevaarlijk?

Hygienerichtlijnen Permanente Make-up

Warenwetbesluit Hygienevoorschriften Permanente Make-up en Cosmetische Tatoeages: 

Op 1 juni 2007 is in Nederland het Warenwetbesluit tatoeeren en piercen van kracht geworden. 

Simpelweg komt het erop neer dat iedereen die tatoeert, permanente make-up aanbrengt, cosmetische tatouages aanbrengt, piercet of gaatjes prikt in kraakbeen van oren en neuzen met een piercinginstrument moet voldoen aan de eisen van dit besluit.

De vergunning wordt afgegeven door de GGD namens de minister van VWS. Zonder deze vergunning mogen geen van bovenstaande handelingen verricht worden.

Informatie over de risico’s van permanente Make-up

U bent van plan  Permanente Make-up te laten aanbrengen. De GGD vindt het van belang om u van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico’s. 

Het aanbrengen van permanente make-up is een huiddoorborende behandeling. Door een juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur moet voorkomen worden dat u besmet wordt met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitus B en C. 

Voordat u permanente make-up laat aanbrengen wordt u gevraagd een toestemmingsformulier ( pigmentatieverklaring ) in te vullen.                     

In dit formulier staan o.a. een aantal vragen over uw gezondheid. Het invullen van dit formulier is voor uw eigen veiligheid. Het formulier blijft in het bezit van de behandelaar en wordt vertrouwelijk behandeld. Wanneer u een kopie hiervan wilt, is dat geen probleem, u mag een extra exemplaar meenemen.

Tijdens het aanbrengen van permanente make up worden met kleine naalden pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende vorm of afbeelding. 

De pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit.Het aanbrengen van permanente make-up moet zo hygienisch mogelijk gebeuren, d.w.z. steriele naalden die voor eenmalig gebruik geschikt zijn en worden niet met blote handen aangeraakt 

Pigmenten worden in speciale cups gedaan en na de behandeling in het geheel weggegooid evenzo met alle tissues, wattenschijfjes, wattenstaafjes etc. 

De behandelaar draagt tijdens het aanbrengen van permanente make-up handschoenen en vervangt deze telkens wanneer zij iets anders aanraakt dan het apparaat waarmee u wordt behandeld, een tissue of uw huid. 

Na afloop wordt de permanente make up verzorgd en krijgt u een nazorginstructie mee naar huis.In deze instructie staat o.a. dat u bij klachten( hevige roodheid, extreme zwelling, pussen, wondvocht) contact moet opnemen met uw huisarts.Verder staat op dit formulier vermeld hoe u de permanente make up moet behandelen gedurende de eerste week. 

Voordat u de behandeling ondergaat worden de contra-indicaties met u doorgenomen, d.m.v. het intakeformulier en worden alle vragen beantwoord. Na afloop van de behandeling wordt er een afspraak gemaakt voor de controlebehandelingen na 4 – 6 weken.

Maak een afspraak

Wilt u ook de gemakken van onze permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met een van onze specialisten om uw wenkbrauwen te laten tatoeëren in de omgeving van Den Haag of voor het aanbrengen van permanente make-up voor uw ogen en/of lippen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Beauty