Harsen Rijswijk

Bogar 14:21

Rug harsen Rijswijk

Rug harsen, bovenlip, kin, oksels, armen en benen

greenbutton

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden

Harsen is een tijdelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei zoals oksels en schaamstreek voor ongeveer 3 tot 6 weken. Haren groeien niet allemaal tegelijk en daarom kunnen er na een week soms  weer enige haren zichtbaar zijn. Dit zijn haren die op het moment van harsen nog door de huid heen moesten komen.

Het beste kan men, om zo glad mogelijk te blijven, 1 x per 3 weken a 4 weken terugkomen. -Harsen Rijswijk-

De behandeling gebeurd snel en effectief en wat pijn betreft is het voor de meeste mensen goed te verdragen (zelfs op gevoelige zones zoals de schaamstreek). De behandeling heeft op zich geen invloed op de haargroei, maar in de praktijk komen sommige haren, na regelmatig behandeling,  niet meer terug (net zoals bij epileren).

Door het gebruik van medicijnen of hormonale veranderingen kan de haargroei toenemen, dit heeft dus niets met de behandeling te maken.

Vloeibare Hars – Harsen Rijswijk –

Bij Bogar Beauty gebruiken we harde en vloeibare hars. De harde hars wordt veelal voor gevoelige delen gebruikt zoals gezicht en oksels. Harde hars hecht zich namelijk aan de haren en niet aan de huid. Vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes zoals rug, borst of benen.

Waarmee rekening te houden voor het harsen

Het haar dient ongeveer 1 cm lang te zijn om goed te kunnen harsen. Gebruik 24 uur van te voren geen vette olie of bodylotion  omdat de hars dan minder goed hecht.

Vlak voor, tijdens en na de menstruatie kan het harsen gevoeliger zijn (dit is ook het geval bij griep of verkoudheid). De dag zelf, niet voor of na de behandeling zonnebaden of zonnebanken. Gebruik een goede zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor. Indien je na de behandeling wil gaan zonnebaden kan dit na 24 tot 48 uur.

We behandelen niet op een zonverbrande huid, nieuw littekenweefsel en bij andere al dan niet open – huidafwijkingen. Laat bij voorkeur niet behandelen als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Retin A, Accutane, Tetracycline of Glucolic Acid.

Definitief ontharen

Harsen is een steeds terugkerend proces. In het geval dat u voorgoed van ongewenste haargroei af wil, is het mogelijk om definitief te ontharen d.m.v. ipl of laser ontharen.

Prijslijst

HARSEN
Bovenlip€ 9,-
Kin€ 9,-
Bovenlip, kin€ 16,-
Wangen€ 12,-
Borst€ 20,-
Buik€ 16,-
Bovenarmen€ 12,50
Bovenarmen, Schouders€ 25,-
Schouders€ 15,-
Onderarmen€ 11,-
Onderarmen, Bovenarmen€ 20,-
Onderarmen, Bovenarmen, Schouders€ 30,-
Oksels€ 13,-
Rug€ 30,-
Onderrug€ 14,-
Bovenrug€ 16,-
Bovenbenen (man)€ 35,-
Onderbenen (man)€ 25,-
Billen€ 20,-
Bovenbenen (vrouw)€ 30,-
Onderbenen (vrouw)€ 20,-

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Beauty