Cellulite bindweefsel massage

Bogar 15:30

cellulite-bindweefsel-massage

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden

CELLULITE  BINDWEEFSEL MASSAGE

Cellulite bindweefsel massage tezamen met cupping massage is een zeer effectieve behandeling tegen cellulite. Hierbij wordt door middel van diepe intensieve massage en vacuüm zuigen van de huid doorbloeding en afvoer van afvalstoffen bevorderd. Tevens stimuleert het celvernieuwing in het weefsel. 

Het is effectief bij het verminderen van cellulite en toepasbaar in verschillende stadia, zowel de medium als harde variant van cellulite.

Bij de Cuppingmassage tegen cellulite wordt gebruik gemaakt van glaasjes of siliconen cups die de huid vacuüm zuigen. Hierdoor wordt plaatselijk het weefsel gestimuleerd met als gevolg een optimale doorbloeding in het betreffende gebied.  De verklevingen wordt als het ware losgetrokken, waardoor de stofwisseling in  vetcellen wordt geactiveerd. Ook de harde pijnlijke bobbeltjes in het weefsel,  waarvan de stofwisseling niet meer functioneert, worden geactiveerd.

cellulite cupping massage

EFFECT CELLULITE BINDWEEFSEL MASSAGE MET CUPPING

Door het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen gaat het lymfesysteem beter werken. Dit is belangrijk in de strijd tegen cellulite. Er wordt een verbetering van overtollig vocht in het weefsel bereikt. Dit leidt tot minder pafferigheid en een beter  sneller herstel van beschadigd weefsel. Het gevolg is een soepel en veerkrachtig bindweefsel met zichtbaar en voelbaar, een mooiere gladdere huid. 

Ook kunnen door de behandeling littekens vervagen of minder trekkerig aanvoelen.

Er kunnen door de intensieve behandeling van het bindweefsel blauwe plekken ontstaan. Deze zullen binnen een paar dagen verdwijnen.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT

Bindweefselmassage gezicht den haag

Ook wordt bindweefselmassage veel toegepast voor het gezicht om huidveroudering tegen te gaan. Hierbij worden ook de hals en decolleté in de behandeling meegenomen.

Bij een jong, strak en rimpelvrij gezicht is het bindweefsel vol collageen en elastine. Naarmate de huid ouder wordt ontstaat er minder aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel. Als gevolg hiervan vermindert de stevigheid en souplesse van de huid, waardoor deze slapper wordt. Hierdoor ontstaan rimpels .

Door de bindweefselmassage wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd en verklevingen verminderd.  Door het effect van de behandeling wordt de huid aangezet tot celvernieuwing, veerkrachtigheid en versteviging.

Het doel van de behandeling is  dus het bevorderen van  de aanmaak van collageen en elastinevezels. De huidstructuur van het gezicht wordt als gevolg daarvan verbeterd.

De huid  zal weer stralen als nooit tevoren. Een echte anti aging massage!

KUURBEHANDELING BINDWEEFSELMASSAGE

Net als iedere behandeling voor huidverbetering, zijn er ook bij bindweefselmassage meerdere behandelingen nodig. Voor het beste effect raden we een kuurbehandeling van 10 behandelingen, 1x per week.

Om te voorkomen dat cellulite zich weer vormt is het aan te raden 1x per maand een cellulite behandeling of een stevige massage te ondergaan.

Heb je eventueel andere klachten zoals migraine of uitstralingspijn vanuit de heupen dan kan je hier terecht voor een medische massage.

Prijslijst Cellulite Bindweefsel Massage30 minuten60 minuten
Bindweefselmassage Billen€ 30
Bindweefselmassage Bovenbenen€ 30,-€ 60
Bindweefselmassage Gezicht€ 30,-

Beauty