Hotstone Massage Den Haag

Bogar 10:21
hotstone massage den haag

Afspraak maken

HOTSTONE MASSAGE DEN HAAG RIJSWIJK

Als je een hotstone massage in de omgeving van Den Haag zoekt hoef je niet verder te zoeken. Bij Beauty 1 moet je dit echt komen ervaren. Bij deze massage wordt door het gebruik van warme basaltstenen een ontstressende en weldadige massage gegeven. De stenen worden niet op de huid gelegd, maar de massage wordt uitgevoerd met de stenen zelf. De warmte dringt diep in het lichaam door en geeft een zeer behaaglijk gevoel. Hierdoor ontspannen de spieren en worden afvalstoffen beter afgevoerd. De hotstone massage bevordert de doorbloeding, zorgt voor soepelere spieren en gewrichten en rekent af met spanningen en stress. Na afloop zit jij weer lekkerder in je vel en vol vernieuwde energie!

PURE ONTSPANNING HOTSTONE MASSAGE DEN HAAG

De warme stenen geven tegelijkertijd een zekere druk die te vergelijken is met een deep tissue massage. Dit is goed te voelen. De behandeling wordt gedaan met warme olie. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spier- en zenuwstelsel waardoor je zowel fysiek als mentaal totale ontspanning ervaart.

Een hotstone massage is ideaal wanneer je vermoeid of gestrest bent en duurt een uur. De massage helpt bij verlichting van verschillende pijnen en vastzittende spieren. Er is dus eigenlijk geen enkele reden te bedenken waarom je deze hotstone massage niet vandaag nog zou boeken. Hotstone massage Den Haag.

Overige massages Triggerpoint massage, Bindweefselmassage. Zie ook Healthcare1 voor medische massage.

Beauty