Hotstone Massage Den Haag

Bogar 10:32
hotstone massage den haag.jpg

Hotstone Massage Den Haag

Voor een hotstone massage in Den Haag ben je bij Bogar Beauty aan het juiste adres. Het is echt een ervaring om mee te maken. De massage wordt gedaan met warme basaltstenen (de stenen worden niet op de huid gelegd). Het effect van de hotstone massage op deze wijze uitgevoerd is een zeer fijn behaaglijk gevoel, ontstressend en diepe rust. De warmte van de stenen dringt diep in het lichaam door waardoor spieren volledig ontspannen en afvalstoffen beter losgemaakt worden om te kunnen afvoeren. De hotstone massage helpt bij ontgiften, verbetering van de bloedcirculatie, toevoer van zuurstof en in balans brengen van lichaam en geest.

PURE ONTSPANNING Hotstone Massage Den Haag

Meestal zijn de aandachtsgebieden die als eerst aan de beurt zijn je rug, schouders en nek. De massage met de hotstones geven een zekere druk die te vergelijken is met een deep tissue massage.  Deze is goed voelbaar. De behandeling wordt gedaan in combinatie met warme olie. Lange, cirkelvormige en strijkbewegingen zorgen voor een gevoel van harmonie en sereniteit. 

Een hotstone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent of last hebt van stress. De massage duurt een uur en helpt bij verlichting van verschillende pijnen, vastzittende spieren en geeft nieuwe energie. Er is dus eigenlijk geen enkele reden te bedenken waarom je deze hotstone massage Den Haag niet vandaag nog zou boeken.

Wil je liever een ontspannende massage zonder hotstones klik dan hier. Klik voor een medische massage hier.

 

Beauty