Hairstroke wenkbrauwen Rotterdam

Helpdesk 10:51

greenbutton

Snellerstraat  2  –  2288 GL Rijswijk  –  Tel. 0634093092  –  Openingstijden

Hoe heerlijk zou het zijn als u ’s ochtends opstaat en u geen tijd hoeft uit te trekken voor het tekenen van uw wenkbrauwen? Of wellicht heeft u graag wat donkerdere wenkbrauwen, omdat u die van u heel licht zijn. Bij ons bent u op het juiste adres voor verschillende soorten permanente make-up: voor lippen, ogen én wenkbrauwen. Wij maken voor uw permanente wenkbrauwen gebruik van de hairstroke techniek. Dus wilt u hairstroke wenkbrauwen / microblading in de omgeving van Rotterdam, dan bent u bij Bogar Beauty op de goede plek! Hairstroke wenkbrauwen Rotterdam

Hairstroke wenkbrauwen techniek

Hairstroke wenkbrauwen (microblading)  zijn ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft met opmaken, allergisch bent voor make up of wanneer u veel aan sport doet of vaak naar de sauna gaat.
Bij ons bent u in veilige handen: onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat voor permanente make-up. Onze permanente make up specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten permanente make up, waaronder hairstroke wenkbrauwen / microblading. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen langer zichtbaar is.

De 3D hairstroke wenkbrauw / microblading mesjestechniek, waar wij gebruik van maken, is één van de manieren voor permanente wenkbrauwen. Bij hairstroke wenkbrauwen / microblading is de kleur van 3D Hairstroke wenkbrauwen bijna twee keer zo donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn. Met onze behandeling worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en krijgen een voller uiterlijk door de microblading /3D hairstroke techniek.

Meer permanente make up Hairstroke wenkbrauwen Rotterdam

U kunt in ons Beauty Center niet alleen terecht voor hairstroke wenkbrauwen, maar u bent bij ons ook van harte welkom voor andere soorten permanente make-up, zoals:

Ogen: deze worden sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven) of wimper aanzet.

Lippen: deze krijgen een voller accent en kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner.

Neem contact op

Wilt u ook de gemakken van permanente wenkbrauwen ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of maak een afspraak met één van onze specialisten voor hairstroke wenkbrauwen in de omgeving van Rotterdam.

hairstroke wenkbrauwen rotterdam

Beauty