Fillers Rotterdam

Helpdesk 15:26

Bij het ouder worden ontkomt u er niet aan dat er door de expressie van de gezichtspieren lijntjes in het uiterlijk ontstaan zoals een fronsrimpel, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Een snelle en effectieve manier om daar vanaf te komen, is een behandeling met fillers in Rotterdam.

Fillers bij Bogar

Door de lijntjes en rimpels in uw gezicht zoals fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels op te vullen met fillers, zult u af zijn van uw negatieve, vermoeide of zorgelijke uitstraling. Met fillers worden de contouren van de huid en volume van de huid hersteld en krijgt u weer een jeugdige uitstraling. Hiervoor kunnen o.a. de volgende injectables / fillers worden gebruikt:
Botox, Hyaluronzuur, Restylane, Teosyal, Sculptra. In tegenstelling tot met botox, worden hiermee wél de wat diepere rimpels in uw gezicht verholpen.

Behandelingen bij Bogar

Bij Bogar bent u in goede handen! Ook als het gaat om uw portemonnee: bij ons is het krijgen van een jeugdige uitstraling betaalbaar! Bij ons wordt u behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. 

Tevens geniet u bij ons van een uitstekende service: Bogar Beauty heeft een zeer hoog wellness-gehalte, zodat u zich comfortabel voelt. Wij zijn gespecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals: Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Hierdoor pakken wij de strijd tegen huidveroudering aan zonder chirurgische ingrepen.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de diensten van Bogar Beauty en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om u een verjongende uitstraling te geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor een kennismakingsgesprek voor fillers in Rotterdam. Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Beauty