cursus nagelstyliste

Bogar 21:11

 

cursus nagelstyliste
Cursus Nagelstyliste

Cursus nagelstyliste  

Je leert met de cursus nagelstyliste van Bogar Nails al binnen 4 lessen een mooie nagelverlenging te maken met french manicure of glittertopjes.

 Lesgegeven wordt er met  het hoogwaardige merk Nail Creation. In 4 lessen leer je:

–  Vijltechnieken

– Werken met tips

– Werken met sjablonen

– Reversemethode
Per les bedrraagt het aantal cursisten maximaal 6 personen verdeeld over 2 docenten. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Na het afronden van 2 basis en 2 vervolglessen kun je examen doen. Bij het behalen van het examen krijg je je certificaat.

Het is mogelijk de 4 lessen wekelijks te volgen of 1x per maand. Bij elke les krijg je ook opdrachten om thuis uitvoeren op een model, met de bedoeling om de volgende les dit model met je mee te nemen naar de les ter beoordeling.

Cursus nagelstyliste gel of acryl op maat gesneden

De cursus nagelstyliste biedt met Nail Creation een uitgebreid cursusaanbod aan, naar ieders wens en financiele mogelijkheden. Al onze nagelopleidingen bevatten een theorie- en praktijkgedeelte. Ze worden per module afgesloten met een deelcertificaat. Wanneer je module 1, 2, en 3 hebt behaald, ben je klaar voor het landelijk examen nagelstyliste.

Onderscheidende manier van lesgeven Cursus nagelstyliste

 

De cursus nagelstyliste is een praktijk opleiding waarbij de cursist het theorie gedeelte thuis leert.  Hierdoor  is men tijdens de lessen alleen bezig met het leren zetten van nagels in de praktijk en maken onze cursisten 2x zo snel vordering omdat er geen tijd verspilt wordt met theorielessen tijdens de cursus.

Opleidingsprogramma Cursus gelnagels of cursus acrylnagels

Het opleidingsprogramma bestaat uit een BASIS CURSUS van 2 dagen, waarin alle basisbeginselen worden bijgebracht om het vak goed te leren. Lesgeld bedraagt 175,- (excl. btw). De kosten voor het startpakket bedragen 190,- (excl. btw).

De VERVOLG CURSUS nagelstyliste van 2 dagen leert je uitgebreidere technieken om snel en vakkundig te werken. Lesgeld bedraagt 175,- (excl. btw).  Voor de vervolgcursus hoeft geen startpakket te worden aangeschaft.

Het is zowel mogelijk om losse modulen of de gehele opleiding volgen.

Cursus nagelstyliste perfectionering en wedstrijdbegeleiding

Ben je een ervaren nagelstyliste en wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je kiezen voor de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen op het gebied van tips and tricks voor perfectionering en- of wedstrijdbegeleiding.

Mocht  je advies willen over de nieuwste technieken, vergroten van creativiteit, vragen hebben over loopbaanadvies, het omgaan met klanten of wil je meer weten over Nail Creation nagelopleiding en producten? Je kun altijd bij ons terecht!

Nail Creation beschikt over een uitgebreid gel en acryl assortiment van zeer hoge kwaliteit en heeft alles wat de professionele nagelstyliste nodig heeft om haar vak verantwoord en naar volle tevredenheid van de klant te kunnen uitvoeren.

Alle lessen vinden plaats op zaterdag, van 13.00 tot 17.00 uur.

De lessen en examens vinden plaats bij:

 

Bij het inschrijven van de spoedcursus nagelstyling bij Bogar Nails, maakt u uw inschrijving geldig door middel van een aanbetaling van €50,00. Dit bedrag zal later verrekend worden met het latere lesgeld wat per module betaald kan worden. De aanbetaling bedraagt een bedrag van €50,00 welke per bank dient overgemaakt te worden naar . Het lesgeld, buiten de aanbetaling, kan voldaan worden per contante betaling of per pin.

cursus nagelstyliste
4.6 (91.03%) 29 votes

Beauty