Botox Zoetermeer

Helpdesk 13:40

Een snelle en effectieve manier om af te rekenen met uw ouder wordende huid, is een behandeling met botox in Zoetermeer. Met botox kunt u zonder chirurgische ingreep afrekenen met fronsrimpel, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het effect van een botox behandeling blijft ongeveer drie maanden zichtbaar en het voordeel van een botox behandeling is dat u wel uw natuurlijke gezichtsuitdrukkingen behoudt.

Ervaren en gespecialiseerd botox center Zoetermeer

Bij Bogar Beauty bent u in goede handen: bij ons wordt u behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen. Wij zijn gespecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Hierdoor pakken wij de strijd tegen huidveroudering aan zonder chirurgische ingrepen.

Bij Bogar Beauty geniet u voor een gunstige prijs van een uitstekende service, Bogar Beauty heeft namelijk een zeer hoog wellness-gehalte, zodat u zich comfortabel voelt. Ook in uw portemonnee.

Onze botox diensten

Wij verhelpen u van uw rimpels door de desbetreffende spiergroepen met botox te behandelen, waardoor de zenuwuiteinden geblokkeerd worden en uw fronsrimpels, kraaienpootjes en/of voorhoofdrimpels vervagen of verdwijnen. Het vervlakken of verdwijnen van deze rimpels is afhankelijk van de diepte van de gezichtsrimpel. Bij een matige rimpel, zullen uw rimpels volledig verdwijnen, echter zal dit niet het geval zijn bij de wat diepere lijnen.

Tevens is een botox behandeling is ook ideaal om overmatig zweten en migraine tegen te gaan. Door middel van botox kunnen wij de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren blokkeren en wordt het overmatig zweten van handen, oksels of voorhoofd verholpen. Bij migraine wordt door middel van de botox de spierspanning (die verantwoordelijk is voor de migraine) verzwakt.

Meer diensten

Om ook af te rekenen met de wat diepere gezichtsrimpels, die niet volledig verholpen junenn worden met botox, kunt u gebruik maken van injectables, zoals:

  • Restylane,
  • Teosyal,
  • Radiese
  • Liquid facelift

Contact opnemenAfspraak maken

Contact opnemen

Wilt u graag afrekenen met rimpels? Of heeft u last van overmatig zweten of migraine? Neem dan contact op met Bogar Beauty voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor botox in Zoetermeer. Voorafgaand aan de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Beauty