Botox Rotterdam

Helpdesk 13:48

Door de expressie van de gezichtspieren ontkomt u er niet aan dat bij het ouder worden lijntjes in uw gezicht ontstaan, zoals voorhoofdrimpels, een fronsrimpel en/of kraaienpootjes. Wilt u hier snel vanaf? Dan is onze botox in Rotterdam daar een snelle en effectieve manier voor. Het effect van een botox behandeling blijft ongeveer drie maanden zichtbaar en het voordeel van botox is dat uw natuurlijke gezichtsuitdrukkingen wel behoud blijven.

Onze expertises in botox

Bij ons wordt u behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. Bogar Beauty heeft een zeer hoog wellness-gehalte, zodat u zich comfortabel voelt: u geniet bij ons dan ook van een uitstekende service. Ook in uw portemonnee: wij hanteren gunstige prijzen. Bogar Beauty is gesprecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Dit biedt ons de mogelijkheid om de strijd tegen huidveroudering aan te gaan, maar dan zonder chirurgische ingrepen.

Botox is tevens een geschikt middel om overmatig zweten en migraine tegen te gaan. Met botox kunnen wij de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren blokkeren en wordt het overmatig zweten van handen, oksels of voorhoofd verholpen. Bij migraine wordt door middel van de botox de spierspanning (die verantwoordelijk is voor de migraine) verzwakt.

Onze botox methode

Door desbetreffende spiergroepen met botox te behandelen op onze locatie in Rotterdam, ontspannen deze spiergroepen doordat de zenuwuiteinden geblokkeerd worde, met als resultaat dat ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale voorhoofdrimpels vervagen of verdwijnen. Of uw rimpels vervangen of verdwijnen is afhankelijk van de diepte van de gezichtsrimpel. Deze zal bij een matige aanwezigheid met onze botox in Rotterdam zo goed als helemaal wegtrekken: wie wil dat nu niet?

De wat diepere lijnen zullen echter niet helemaal verdwijnen met een botox behandeling, maar deze kunt u daarna behandelen met injectables om alsnog het gewenste resultaat te bereiken, zoals:

  • Restylane,
  • Teosyal,
  • Radiese
  • Liquid facelift

Contact opnemenAfspraak maken

Afspraak maken

Wilt u ook jonger lijken op een snelle en eenvoudige manier zonder chirurgische ingreep? Of wilt u advies over het gebruik van botox in Rotterdam, omdat u een oplossing zoekt voor overmatig zweten en/of migraine? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor een kennismakingsgesprek. Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

 

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Beauty