Botox frons

Helpdesk 13:39

Bij Bij het ouder worden ontkomt u er niet aan dat er door de expressie van de gezichtspieren lijntjes in het uiterlijk ontstaan zoals een fronsrimpel. Het kan zijn dat die fronsrimpel voor u storend is en er graag vanaf zou willen. Een snelle en effectieve manier om af te rekenen met uw frons is botox. Het effect van een behandeling met botox tegen uw frons blijft ongeveer drie maanden zichtbaar en daarbij behoudt u wel uw natuurlijke gezichtsuitdrukkingen.

Botox: tegen uw frons én meer

Door desbetreffende spiergroepen met botox op onze locatie in Den Haag te behandelen ontspannen deze doordat de zenuwuiteinden geblokkeerd worden. Hierdoor vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale voorhoofdrimpels. Het vervlakken of verdwijnen van deze rimpels is afhankelijk van de diepte van de gezichtsrimpel. Deze zal bij een matige aanwezigheid met onze botox behandeling zo goed als helemaal wegtrekken: wie wil dat nu niet?

En wist u dat botox ook een effectief middel is om overmatig zweten en migraine tegen te gaan? Door middel van botox wordt de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren geblokkeerd en zal het overmatig zweten van handen, oksels of voorhoofd stoppen. Bij migraine wordt door middel van de botox de spierspanning (die verantwoordelijk is voor de migraine) verzwakt.

Expertise in botox en andere injectables

Bij ons wordt u behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. U krijgt bij ons een uitstekende service: Bogar Beauty heeft een zeer hoog wellness-gehalte, zodat u zich comfortabel voelt. Ook in uw portemonnee: bij ons geniet u van gunstige prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Hierdoor pakken wij de strijd tegen huidveroudering aan zonder chirurgische ingrepen. De wat diepere lijnen zullen echter niet helemaal verdwijnen met een botox behandeling, maar deze kunt u daarna behandelen met injectables om alsnog het gewenste resultaat te bereiken, zoals:

  • Restylane,
  • Teosyal,
  • Radiese
  • Liquid facelift

Contact opnemenAfspraak maken

Afspraak maken

Wilt u graag gebruik maken van één van onze diensten, om bijvoorbeeld door middel van botox af te rekenen met uw frons? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor een kennismakingsgesprek. Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn. Bogar Beauty is u graag van dienst!

 

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Beauty