Botox Den Haag

Helpdesk 13:01

Bij het ouder worden ontkomt u er niet aan dat er door de expressie van de gezichtspieren lijntjes in het uiterlijk ontstaan zoals een fronsrimpel, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Een snelle en effectieve manier om daar vanaf te komen is onze botox behandeling in Den Haag. Het effect van een botox behandeling blijft ongeveer drie maanden zichtbaar en het voordeel van een botox behandeling is dat u wel uw natuurlijke gezichtsuitdrukkingen behoudt.

Expertise en jarenlange ervaring in botox

Bij ons wordt u behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. U krijgt bij ons een uitstekende service: Bogar Beauty heeft een zeer hoog wellness-gehalte, zodat u zich comfortabel voelt. Ook in uw portemonnee: bij ons geniet u van gunstige prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Hierdoor pakken wij de strijd tegen huidveroudering aan zonder chirurgische ingrepen.

Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Onze Botox behandeling

Door desbetreffende spiergroepen met botox op onze locatie in Den Haag te behandelen ontspannen deze doordat de zenuwuiteinden geblokkeerd worden. Hierdoor vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale voorhoofdrimpels. Het vervlakken of verdwijnen van deze rimpels is afhankelijk van de diepte van de gezichtsrimpel. Deze zal bij een matige aanwezigheid met onze botox behandeling zo goed als helemaal wegtrekken: wie wil dat nu niet?

De wat diepere lijnen zullen echter niet helemaal verdwijnen met een botox behandeling, maar deze kunt u daarna behandelen met injectables om alsnog het gewenste resultaat te bereiken, zoals:

  • Restylane,
  • Teosyal,
  • Radiese
  • Liquid facelift

Contact opnemenAfspraak maken

Tevens is een botox behandeling is ook ideaal om overmatig zweten en migraine tegen te gaan. Door middel van botox kunnen wij de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren blokkeren en wordt het overmatig zweten van handen, oksels of voorhoofd verholpen. Bij migraine wordt door middel van de botox de spierspanning (die verantwoordelijk is voor de migraine) verzwakt.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Neem contact op

Zou u ook jonger willen lijken op een snelle en eenvoudige manier zonder chirurgische ingreep? Of wilt u advies over het gebruik van botox in Den Haag voor het tegengaan van overmatig zweten en/of migraine? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor een kennismakingsgesprek. Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Beauty