Botox aanbieding

Helpdesk 13:44

Bent op zoek naar een goede botox aanbieding, omdat u graag afrekent met de lijntjes die in uw gezichtspieren ontstaan? Een snelle en effectieve manier om af te rekenen met fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes, is een botox behandeling van Bogar Beauty. Bij Bogar Beauty kunt door onze botox aanbieding, nu nog voordeliger een botox behandeling ondergaan. Het effect van een botox behandeling blijft ongeveer drie maanden zichtbaar en het voordeel van een botox behandeling is dat u wel uw natuurlijke gezichtsuitdrukkingen behoudt.

Expertise en jarenlange ervaring in botox

Bij Bogar Beauty kunt u door onze botox aanbieding voor een lage prijs een botox behandeling ondergaan. Echter zult u niet inleveren op de kwaliteit van uw botox behandeling: bij ons wordt u namelijk behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. Tevens geniet u bij ons van een uitstekende service: Bogar Beauty heeft een zeer hoog wellness-gehalte, zodat u zich comfortabel voelt.

Wij zijn gespecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Hierdoor pakken wij de strijd tegen huidveroudering aan zonder chirurgische ingrepen. Tevens is een botox behandeling is ook ideaal om overmatig zweten en migraine tegen te gaan. Door middel van botox kunnen wij de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren blokkeren en wordt het overmatig zweten van handen, oksels of voorhoofd verholpen. Bij migraine wordt door middel van de botox de spierspanning (die verantwoordelijk is voor de migraine) verzwakt.

Onze Botox behandeling

Door desbetreffende spiergroepen met botox op onze locatie in Den Haag te behandelen ontspannen deze doordat de zenuwuiteinden geblokkeerd worden. Hierdoor vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale voorhoofdrimpels. Het vervlakken of verdwijnen van deze rimpels is afhankelijk van de diepte van de gezichtsrimpel. Deze zal bij een matige aanwezigheid met onze botox behandeling zo goed als helemaal wegtrekken: wie wil dat nu niet?

Ook voor injectables

Om de wat diepere lijnen te verwijderen, kunt u deze het beste – na de botox behandeling – laten behandelen met injectables, om alsnog het gewenste resultaat te bereiken. Al onze injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

  • Restylane,
  • Teosyal,
  • Radiese
  • Liquid facelift

Contact opnemenAfspraak maken

Meer weten over onze botox aanbieding?

Denkt u erover om gebruik te maken van onze mooie botox aanbieding? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak bij Bogar Beauty, zodat u ook op een snelle en effectieve manier kunt genieten van een verjongende huid, zonder dat daar een chirurgische ingreep voor nodig is. Goed om te weten is dat er voorafgaand aan de behandeling eerst een consult wordt afgenomen, waarbij wordt uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Beauty