Botox

Dokter Robin Ernsting, handelend onder de naam Dutch Injectables is niet meer werkzaam en we hebben besloten geen injectable behandelingen meer aan te bieden.

 Vanwege vele vragen hierover onderstaand de reden waarom we afstand van de arts hebben genomen. Het zijn onweerlegbare feiten waardoor het ethisch handelen van dokter Robin Ernsting naar zijn cliënten door ons als zeer twijfelachtig wordt beschouwd.
 

Robin Ersting is in 2017 gedeeltelijk in Spanje gaan wonen en kwam daardoor slechts 1 x per 3 weken naar Nederland. Het gevolg daarvan was dat hij, wanneer er calamiteiten waren of bijvoorbeeld controle nodig was, hij niet aanwezig was om aan zijn zorgplicht te voldoen. Dit tegen de regels in van de Inspectie van de Gezondheidszorg.

Helaas pleegde hij ook fraude met een patiëntdossier, dit na complicatie van een behandeling. Deze fraude is door de advocaat van de cliënt aan het licht gebracht.

Regelmatig hebben cliënten contant moeten afrekenen omdat dokter Robin Ernsting net deed alsof er storing van het pinapparaat was. Hierdoor moesten cliënten eerst naar een pinautomaat om hem te kunnen betalen.

Alhoewel dokter Robin Ernsting als zelfstandig handelend arts werkzaam was, kregen wij om bovenstaande feiten, regelmatig met veel onvrede van cliënten te maken. Dit alles leidde tot het verbreken van het samenwerkingsverband.

Naar aanleiding van bovenstaande, worden we overspoeld met vragen welke we niet allemaal kunnen beantwoorden. Bij ongerustheid of klachten kunt u terecht bij de Inspectie Gezondheidszorg https://www.igj.nl/onderwerpen/klacht-of-vraag-over-de-zorg

 
Eventueel kunt u in Rijswijk voor Botox of Fillers terecht bij de franchise organisatie van Robert Schumacher  http://byjaimy.nl/injectables/
 
De prijs voor 1 zone Botox is iets hoger omdat Robert Schumacher van mening is geen eventuele concessies te willen doen aan kwaliteit. Vandaar dat hij gevoelsmatig alleen het originele merk Botox gebruikt. Dokter Robin Ernsting maakte gebruik van een goedkoper merk botuline toxine (wij maken geen claim op een betere of slechtere werkzaamheid tussen de verschillende merken botulinetoxine). 
 
Eventueel kunt u voor een franchise organisatie van Robert Schumacher bij u in de buurt kijken op http://www.perfectagebeautycenter.nl/vestigingen/
 
Botox
4.6 (92.08%) 525 votes

3 thoughts on “Botox

  1. Ben pas nog bij hem geweest.omdat ik na 5 jaar allemaal bobbeltjes in mijn kaak heb .hij zei dat kan geen kwaad .maar ik krijg toch mijn twijfels nu ik dit lees .ik moest toen ook pinnen en ik was 650.-€ kwijt . Wie weet wat hij bij mijn voor troep heeft gebruikt

  2. Ook bij mij een filler behandeling gedaan waarvan ik totaal geen resultaat zie. Mocht op controle komen en hij vond t een prachtig resultaat. Pinokkio. Wij zagen niks. En met mij niemand. Mijn vriend had nog een filmpje gemaakt van het gesprek bij de na controle. Vol met zijn slappe gewauwel.
    Schande voor deze cosmetisch “arts”. Een prutser is het. Hoop geld kwijt voor Jan met de korte achternaam.
    Geen kwaad woord over u trouwens. Deze man deugd gewoon niet

  3. Ik ben door deze man behandeld met fillers in mijn wangen. Ik wil eigenlijk de neuslippenplooi wat minder zichtbaar hebben en hij zei dat dit door middel van een waaier vormige filler in de wangen minder zou worden. Al direct na de behandeling was ik niet helemaal tevreden. Mijn wangen waren onnatuurlijk. Ik ben naar huis gegaan met een onzeker gevoel. Na een twee weken ben ik terug gegaan. Hij beaamde dat de wangen wat dik waren, maar zei dat ik het nog tijd moest geven. Ik voelde me verdrietig en zat niet lekker in mijn vel. Ik durfde eigenlijk niet meer te lachen omdat ik bang was dat mensen het zouden zien. Ik ben naar een andere arts gegaan omdat ik geen vertrouwen meer in hem had en die beaamde dat mijn wangen niet naturel over kwamen. Er was teveel ingespoten en het was ook niet de plek waar fillers horen als je de neus lippen plooi wilt behandelen. Ik heb de fillers eruit laten halen door die andere arts waar ik nu wel naar tevredenheid ben behandeld. Dr. Robin Ernsting vond dat ik de fillers er bij hem uit had moeten halen en wilde geen geld terug geven.

Comments are closed.