massage rijswijk

Massage Rijswijk
Massage Rijswijk

Massage Rijswijk

Visseringlaan 20B  –  2288 ER  –  Rijswijk  –  070 3 941 341

Onze masseur laat uw spieren volledig ontspannen en geeft u de ervaring van een mini-vakantie voor uw lichaam en geest.

U kunt bij ons terecht voor lichaamsmassage, schoudermassage, rugmassage, nekmassage, sportmassage en ontspanningsmassage met de volgende technieken:

Zweedse lichaamsmassage (lichte tot middelzware druk)

Deze Europese techniek maakt gebruik van lange, vloeiende bewegingen om  lichaam en geest te kalmeren.  Het is een zachte, rustgevende massage en benadrukt de ontspanning.  Deze massage laat stress en vermoeidheid verdwijnen

Diepe Zweedse rugmassage (stevige druk)

Voor het genieten van een rustgevende massage met lange vloeiende bewegingen afgewisseld met ritmisch kneden en een steviger druk. U geniet met deze behandeling van een ontspannende massage, maar profiteert ook van een diepere focus voor het loslaten van spierspanning.

Sportmassage Rijswijk (medium tot stevige druk)

Een krachtige massage die zich richt op overwerkte spieren. Deze massage is bedoeld om spierspanning in oppervlakkige en diepere spiervezels te verminderen. Hiermee wordt de hersteltijd van spieren verminderd door gifstoffen en afvalproducten uit het lichaam te doen wegvloeien. Deze massage wordt speciaal aanbevolen voor pre- en post-workouts om de spanning die zich ophoopt tijdens lichamelijke activiteit te verlichten. Stretchen kan onderdeel zijn van deze massage.

Oosterse massage Rijswijk

Deze traditionele, Chinese-healing massage is gebaseerd op druk en stretching om geblokkeerde energie te verlichten. Handpalmen, vingers, duimen, knokkels, ellebogen, knieën en voeten worden erbij betrokken om langs de energie kanalen van het lichaam uw balans en energiestroom te helpen versterken van uw vitale organen.

 Aangepaste massage (gevarieerd druk)

Met nadruk op uw specifieke behoeften en met behulp van een combinatie van 2 of meer massagetechnieken krijgt u een op maat gesneden behandeling om stress, spiersanning en vermoeidheid te laten wegvloeien.

Prijslijst Massage Rijswijk Den Haag

Prijslijst Massage
Rug en schouders (1/2 uur)€ 30,-
Ontspanningsmassage 1uur (normaal €60,-)€ 50,-

Massage Rijswijk

Lichaamsmassage, rugmassage sportmassage ontspanningsmassage schoudermassage decollete massage buikmassage en schoudermassage, massage armen benen, kuiten en onderrug.  Thaise massage, Chinese massage, Oosterse massage, Shiatsu massage,  acupressuur massage en drukpunten massage Rijwijk, massage Den Haag. Cellulite massage billen heupen benen. Ervaren masseur voor massage van vermoeide spieren, stijve spieren en overbelaste spieren. Massage Rijswijk Boogaard.

Massage Rijswijk, massage Den Haag  voor lichaamsmassage rugmassage sportmassage ontspanningsmassage schoudermassage decolleté massage buikmassage massage armen benen kuiten massage onderrug  en Thaise massage Chinese massage Oosterse massage, Shiatsu massage acupressuur massage drukpunten massage cellulite massage massage billen vermoeide spieren stijve spieren beurse spieren.

Permanente Make Up Den Haag

Permanente Make Up Den Haag

Visseringlaan 20B  –  2288 ER  –  Rijswijk  –  070 3 941 341

Permanente Make Up Den Haag 3D Hairstroke Wenkbrauwen

Permanente Make Up 3D hairstroke wenkbrauwen zijn uitermate geschikt wanneer je weinig of geen wenkbrauwen hebt. Je zult versteld staan van het bijna niet van echte te onderscheiden resultaat van permanente hairstroke wenkbrauwen.

 permanente make up

Bogar Beauty is al 15 jaar het beste en vertrouwde adres voor Permanente Make Up voor de Regio Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer en omstreken.

permanente make up wenkbrauwen

Hairstroke 12
Permanente Make Up Den Haag Hairstroke Wenkbrauwen
Hairstroke 2
3D Hairstroke Wenkbrauwen
Hairstroke 3
Hairstroke 3D Wenkbrauwen

Permanente Make Up Eyeliners

Eyliners geven meer accent aan de ogen en maken een groot verschil voor het hele gezicht. Door de eyliners worden ook de kleur van uw ogen veel meer benadrukt. Permanente make up eyeliners zijn dan ook de perfecte oplossing voor een professionele make up die niet uitloopt of elke nacht verwijderd hoeft te worden. Het is zwem, zweet en regenbestendig.

Foto’s Permanente Make Up Eyeliners

Permanente Make Up Full lips

Permanente make up Full lips geven een perfect gevormde gekleurde lippen zonder contourlijn, waardoor u 24 uur per dag mooie volle en sensuele lippen heeft. Zachte poeder pigmenten doordrenken uw lippen en geven een airbrush effect. Het enige wat je hoeft te doen is het aanbrengen van lip gloss en je bent ready to go.

Met full lips kunnen we dunne of ongelijke lippen transformeren naar lippen die een mooi volume en perfecte vorm hebben.

Tegenwoordig geven klanten de voorkeur aan een mooie symmetrisch gevormde mond d.m.v. permanente make up full lips om harde, gedateerde liplijnen te voorkomen.

Nabehandeling Permanente Make Up Den Haag

Na een permanente make up behandeling wordt er een vervolg afspraak gemaakt na 6 weken voor een herhalingsbehandeling. Dit omdat er tijdens het genezingsproces er wat afstoot kan plaats vinden.

De herhalingsbehandeling is als service bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie over permanente make up Den Haag zie: https://www.bogar.nl/makeup

Vanzelfsprekend zijn we in het bezit van het GGD certificaat voor het veilig aanbrengen van permanente make up.

Prijslijst 
Permanente make up prijzen
Wenkbrauwen Microblading prijs / 3D hairstroke (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner boven (dunne eyline) (2 beh.)€ 200,-
Eyeliner boven (dikke eyeline) (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner onder (dunne lijn) (2 beh.)€ 135,-
Eyeliner onder (dikke lijn) (2 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 1 jaar) (1 beh.)€ 95,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 2 jaar) (1 beh.)€ 195,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dun (geen correcties) (1 beh.)€ 130,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dik (geen correcties) (1 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling eyeliner dun onder (geen correcties) (1 beh.)€ 110-
Opfrisbehandeling eyeliner onder dik (geen correcties) (1 beh.))€ 130,-
Indien er na de 2e behandeling (binnen 4 weken) nog enige retouch gewenst is.€ 35,-
Microblading prijs Permanente make up prijzen, wenkbrauwen 3d hairstroke. eyliner eyeliners boven, onder l omgeving den haag rijswijk rotterdam delft zoetermeer voorburg leiden leidschendam wateringseveld scheveningen naaldwijk leidscheveen.

 

permanente-make-up-den-haag
permanente-make-up-den-haag

[schema type=”organization” orgtype=”LocalBusiness” url=”www.botoxcentrum.nl/permanente-make-up-den-haag” name=”Permanente make up Den Haag” description=”Permanente make up Den Haag voor de omgeving Rotterdam, Leiden Zoetermeer” street=”Visseringlaan 20B” city=”Rijwijk Den Haag Rotterdam Zoetermeer Leiden” state=”Zuidholland” postalcode=”2288 ER” country=”NL” email=”Bogar@planet.nl” phone=”070 3 941 341″ ]

Permanente Make up Den Haag Rotterdam

 

Permanente Make up Den Haag 

Visseringlaan 20 B  –  2288 ER Rijswijk  –  070 3941 341 

3d hairstrokes den haag Rotterdam
3d hairstrokes den haag Rotterdam

Permanente Make up wordt toegepast voor eyeliners, wenkbrauwen en lipliner.

Na de behandeling hoef je geen zorgen meer te maken over uitgelopen make up waardoor je er altijd stralend en verzorgd uit ziet.

Doet Permanente Make Up pijn?

Het ongemak van deze behandeling is afhankelijk van je pijngrens, de vaardigheid van de behandelaar en het soort Permanente Make up apparaat. Plaatselijke verdoving met Emlazalf maakt de behandeling zo pijnloos mogelijk .

Na de Permanente Make up behandeling

Een Permanente Make Up behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Na de behandeling kun wat zwelling optreden die 2-3 dagen kan duren voor de ogen en lippen. Doormiddel van een koukompres kan de zwelling worden tegengegaan.

De eerste maand zonlicht en zonnenbank vermijden omdat UV licht licht van invloed is op de kleur.

Risico’s Permanente Make up

Bij iedere huidoorborende behandeling bestaat de  kans van infectie. Verzorg de behandelde plek goed en was eerst je handen voordat je het aanraakt.

Zwelling ontstaat veelal bij de ogen of mond.  Ook kan er een branderig gevoel onstaan op de behandelde plek.

Kiezen van een Permanente Make up specialist

Bij het kiezen van een Permanente Make up specialist is het belangrijk te weten hoeveel ervaring heeft hij / zij heeft. Een ervaren behandelaar heeft een uitgebreide portfolio en niet slechts enkele foto’s.

Is hij / zij in het bezit van het GGD Certificaat voor Permanente Make up? 

Permanente Make up Den Haag

Meer info https://www.bogar.nl/makeup

 

 

 

Botox Den Haag

botox den haag
Botox Den Haag

Botox Den Haag

Laat het woord ” Botox ” op een feestje vallen, en je kunt ervan verzekert zijn  allerlei reacties te krijgen.

De waarheid is echter dat de meeste mensen niet alle feiten over Botox weten.

Botox-injecties zijn een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen die vandaag de dag uitgevoerd worden. In de wereld van de cosmetische verbetering wordt Botox gebruikt om ongewenste rimpels te elimineren.

Botox wordt ook gebruikt tegen migraine, overmatig zweten en spierspasmen.

Wat is Botox

Botox is een gezuiverd neurotoxine die door een bepaald soort bacteriën (clostridium botulinum) wordt geproduceerd. Echter, wanneer een kleine hoeveelheid van het neurotoxine (niet de bacterie), vakkundig geïnjecteerd wordt op de juiste plek ontspannen spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpelwerking. Hierdoor verdwijnen fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes voor maximaal drie tot zes maanden. Een eenvoudige her behandeling is alles wat nodig is om vrij te zijn van de rimpels waardoor je een zorgelijke of boze uitdrukking kan hebben.

Voordelen Botox

Een Botox behandeling is een snelle eenvoudige procedure van slechts enkele minuten.

Je kan meteen na de behandeling het werk of andere activiteiten hervatten.

De resultaten zijn snel en soms verbazingwekkend.

De meeste mensen die Botox injecties hebben gehad zijn zeer tevreden en keren terug voor herhaling van de behandeling.

Nadelen Botox

Resultaten zijn tijdelijk.

Mogelijke bijwerkingen zijn eventuele blauwe plekjes.

 

We adviseren en week voor de behandeling geen Ibuprofen, Advil of Aspirine in te nemen, dit om kneuzingen en bloeden te minimaliseren.

 

Botox prijs

 

 

botox prijs
KLIK op de FOTO om naar de BOTOX PAGINA te gaan

Botox prijs

Veelal vergelijkt de consument de Botox prijs van verschillende centra om daarna een keuze te maken, zonder te weten of hij echt waar voor zijn geld krijgt. Vaak is het de vraag of men door een arts met de juiste opleiding, expertise en ervaring wordt behandeld. Het gevolg  van een verkeerde keuze leidt vaak niet alleen tot teleurstelling maar ook tot complicaties die niet kunnen worden opgelost door desbetreffende arts.

Botox eenheden, botox prijs

Botox is geen kant en klaar product, maar de botuline-toxine wordt aangeleverd als een blokje poeder. Door het volgen van de door de fabrikant voorgeschreven toevoeging van hoeveelheid fysiologisch zout-oplossing wordt het product door de arts bereidt.   

In het geval dat er echter een grotere hoeveelheid zoutoplossing wordt toevoegt, wordt er ook een grotere botuline-toxine oplossing verkregen en kan een botox behandeling veel goedkoper worden aangeboden. Het gevolg is echter dat het product een minder sterke werking heeft en veel sneller is uitwerkt. 

Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde

Het is verstandig om uw keuze te laten bepalen door het feit dat de behandelend arts aangesloten dient te zijn bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat desbetreffende arts over de vereiste opleiding, expertise en ervaring beschikt.

Alle bij de NVCG aangesloten artsen staan onder controle van de vereniging en dienen conform de gestelde richtlijnen te werken. Ze zijn echter vrij in het bepalen van de prijs voor een botoxbehandeling.

De variatie in prijs onder de bij de aangesloten leden van de NVCG wordt grotendeels bepaald door:

  • Wordt er met het merk Botox gewerkt of met een goedkope variant.
  • Vind de behandeling in een kliniek plaats met meerdere artsen en of chirurgen (hoge overheadkosten) of in een beautycenter (lagere overheadkosten).

Botoxaanbieding, Botox goedkoop, Botox actie, Botox prijs

Afhankelijk van het aantal regio’s kunnen de prijzen voor een botox behandeling behoorlijk verschillen.

  • Prijs voor  1 regio van € 85,- tot € 375,-
  • Prijs voor  2 regio’s van € 170,- tot € 575,-
  • Prijs voor  3 regio’s van € 255,- tot € 775,-

Behandelend arts

Alle injectables worden bij Bogar Beauty uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts,
lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en hoeveel de behandeling kost.

 

[schema type=”organization” orgtype=”LocalBusiness” url=”https://www.bogar.nl/botox/” name=”Botox prijs € 135,- per zone” street=”Visseringlaan 20 B” city=”Rijswijk” state=”Zuid Holland” postalcode=”2288 ER” country=”NL” email=”bogar@planet.nl” phone=”070 3 941 341” description=” Anti aging, botox aanbieding, botox actie, botox amsterdam, botox anti aging, botox behandeling aanbieding, botox behandeling amsterdam, botox behandeling bij migraine, botox behandeling den haag, botox behandeling ervaringen, botox behandeling fronsrimpel, botox behandeling gezicht, botox behandeling goedkoop, botox behandeling goedkoopste, botox behandeling in amsterdam, botox behandeling in den haag, botox behandeling in leiden, botox behandeling in rotterdam, botox behandeling in utrecht, botox behandeling in wassenaar, botox behandeling in zoetermeer, botox behandeling kosten, botox behandeling kraaienpootjes, botox behandeling lachrimpels, botox behandeling leiden, botox behandeling lippen, botox behandeling mannen, botox behandeling oksels kosten, botox behandeling prijs, botox behandeling rotterdam, botox behandeling tegen zweten, botox behandeling utrecht, botox behandeling voor mannen, botox behandeling voorhoofd, botox behandeling wassenaar, botox behandeling zoetermeer, botox behandeling zuid holland, botox behandeling, botox bovenlip, botox den haag, botox filler, botox fillers, botox frons, botox fronsrimpel hoofdpijn, botox fronsrimpel kosten, botox fronsrimpel, botox gelaat, botox gezicht prijs, botox gezicht prijzen, botox gezicht, botox goedkoop, botox in kin, botox in oksels, botox in voorhoofd, botox jukbeenderen, botox kliniek, botox kosten, botox kraaienpootjes, botox leiden, botox lippen, botox migraine, botox mond, botox of fillers, botox oksels kosten, botox oksels, botox onder ogen, botox overmatig zweten, botox party, botox prijs, botox prijslijst, botox prijzen amsterdam, botox prijzen den haag, botox prijzen leiden, botox prijzen rotterdam, botox prijzen utrecht, botox prijzen wassenaar, botox prijzen zoetermeer, botox prijzen, botox rotterdam, botox tegen hoofdpijn, botox tegen kraaienpootjes, botox tegen migraine, botox tegen wallen, botox tegen zweetoksels, botox tegen zweten, botox transpiratie, botox transpireren, botox utrecht, botox voorhoofdrimpels, botox wassenaar, botox zoetermeer, botox zweten, botox, botoxbehandeling, filler lippen, fillers, fronsrimpel botox filler, fronsrimpel botox prijs, fronsrimpel botox, fronsrimpel, fronsrimpels, goedkope botox behandeling oksels, huidverbetering, huidveroudering, huidverslapping, hyaluron filler, hyaluronfiller, hyaluronzuur, injectables, kosten botox, kraaienpootjes, lachrimpels, lippen opvullen, lippen vergroten, liquid facelift, mesotherapie, migraine botox, neus lippenlijn, neuslippenlijn, prijs botox, prijslijst botox, radiesse, restylane, rimpels, rokerslijntjes, sculptra, teosyal, transpiratie botox, transpireren botox, voorhoofdrimpels, zweten botox.”]

Permanente Make Up Wenkbrauwen

3d hairstrokes den haag Rotterdam
3d hairstrokes den haag Rotterdam

Permanente Make Up Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het meest bepalende kenmerk in het gelaat. Ze benadrukken de ogen, accentueren expressie en geven symmetrie aan het gezicht.

Met Permanente Make Up heb je geen wenkbrauwpotlood of poeders meer nodig en kunnen dan ook gewoon de prullenbak in. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over wenkbrauwen die te licht zijn van kleur of het ontbreken van wenkbrauwhaartjes als gevolg van een litteken. Ook niet als je bijna of geen wenkbrauwen meer hebt.

3D Hairstroke techniek Permanente Make Up wenkbrauwen

Wenkbrauwen kunnen door Permanente Make Up op twee manieren worden aangebracht. Dit kan door het inkleuren van de vorm, waardoor je hetzelfde idee krijgt als je het met een potloodje zou hebben ingekleurd.

Het is echter natuurlijker om de wenkbrauwhaartjes d.m.v. 3D hairstroke techniek streepje voor streepje aan te brengen om zo het meest natuurlijke effect te verkrijgen van een natuurlijke wenkbrauw.

Vorm en kleur Permanente Make Up wenkbrauw

Voordat de behandeling begint wordt eerst de vorm en kleur besproken. Hierna wordt de vorm getekend, waarbij botstructuur en contouren van het gezicht een belangrijke rol spelen in de uiteindelijke vorm.

We zijn van mening dat elke set wenkbrauwen uniek is en de beste wenkbrauwen komen over het algemeen voort uit de eigen natuurlijke vorm. Zelfs als er niet veel haartjes aanwezig zijn om te volgen zullen botstructuur en ogen vertellen waar de wenkbrauw zou moeten zijn.

Nadat de klant tevreden is over de getekende vorm wordt de zorgvuldig geselecteerde kleur passend bij de huids- en haarkleur aangebracht.

Nabehandeling Permanente Make Up wenkbrauw

Na 6 weken wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Dit is nodig om eventuele afstoot van het pigment tijdens het genezingsproces bij te werken.

 

Een Permanente Make Up behandeling voor de wenkbrauwen duurt ongeveer 1,5 uur. De nabehandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Verdoving Permanente Make Up wenkbrauw

Het is mogelijk om verdoving te gebruiken tijdens de behandeling d.m.v. Emla zalf. Deze verdoving valt onder de geneesmiddelenwet en dient door de klant zelf te worden meegenomen. Via de huisarts kan er een receptje worden aangevraagd voor de Emla zalf i.v.m. een cosmetische behandeling. De Emla zalf is kosteloos omdat deze door de verzekeraar vergoed wordt.

 

permanente make up button

Permanente make up wenkbrauwen004-permanente-make-up-eyelinerpermanente-make-up-lipline-genezen small 

[schema type=”organization” orgtype=”LocalBusiness” url=”https://www.bogar.nl/makeup” name=”Permanente Make Up Hairstroke” description=”permanente make up hairstroke Den Haag Rotterdam Leiden Leidschendam Voorburg Zoetermeer voor 3D Hairstroke” street=”Visseringlaan 20 B” city=”Rijswijk” state=”Zuid Holland” postalcode=”2288ER” email=”bogar@planet.nl” phone=”070 3 941 341″ ]

Botox fronsrimpels

 

 

 

 

 

Botox

Botox is een Cosmetisch geneesmiddel welke wordt geïnjecteerd in bepaalde spieren om het uiterlijk van matige tot ernstige rimpels in het gelaat voor een korte periode (tijdelijk) te verbeteren.

Voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door het bewust en onbewust aanspannen van de gezichtsspieren. Dit kan resulteren in een boos, moe of zorgelijk uiterlijk.

Door Botox te injecteren in een bepaalde regio vervagen of verdwijnen desbetreffende rimpels. Dit effect treed in na een paar dagen.Na ongeveer 2 weken, is het resultaat optimaal. 

Wat is Botox

Botox fronsrimpels

Het verdwijnen of vervlakken van rimpels is afhankelijk van de diepte van de rimpel zelf. Deze zal bij een matige aanwezigheid bijna volledig verdwijnen.

Diepere voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes kunnen worden gecorrigeerd met een filler op basis van hyaluronzuur. 

 

 

Hoelang blijft Botox werkzaam

Het effect van Botox blijft ongeveer 3 maanden omdat het lichaam nieuwe zenuwuiteinden produceert. In deze tijd herstelt het contact tussen zenuw en spier langzaam. Bij herhaaldelijk gebruik van botox kan het herstel van de zenuwuiteinden langer duren waardoor Botox langer werkzaam is. Afhankelijk van het lichaam kan dit per persoon verschillen(van 4 tot 6 maanden).  

Veranderd Botox de gelaatsuitdrukking

Botox veranderd niet de uitdrukking van het gelaat.

Het effect van Botox geeft slechts een minder moe, boos of bezorgde expressie. Botox verzwakt enkel de spieractiviteit, waardoor men nog steeds in staat is om verbaasd of bedenkelijk te kijken. 

Alle Botox behandelingen en injectables worden uitgevoerd door Drs. uitgevoerd. R. Ernsting. Lid Ned. Vereeniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

 

Beauty