3D wenkbrauwen Rotterdam

Helpdesk 10:42

3D wenkbrauwen Rotterdam

greenbutton

3D wenkbrauwen Rotterdam

Het kan zijn dat u hele lichte wenkbrauwen heeft of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, waardoor het veel tijd kost om mooie wenkbrauwen te creëren met gewone make-up. Hoe heerlijk zou het zijn als u daar ’s ochtends geen tijd voor hoeft uit te trekken? Bij ons bent u op het juiste adres voor wenkbrauwen met de 3D wenkbrauwen techniek in Rotterdam. Bij ons bent u in veilige handen: onze behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden en wij zijn uiteraard in het bezit van het GGD certificaat. 3D wenkbrauwen Rotterdam.

3D wenkbrauwen techniek 3D wenkbrauwen Rotterdam

Bij Bogar bent u in goede handen als het gaat om wenkbrauwen met de 3D wenkbrauwen techniek. Het tatoeëren van uw wenkbrauwen kan ook een uitkomst zijn indien u allergisch bent voor make up, wanneer u veel aan sport doet of vaak naar de sauna gaat. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen. Onze 3D wenkbrauwen specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten permanente make up en onze behandelingen worden in uiterst hygiënische omstandigheden uitgevoerd. U krijgt bij ons altijd zes weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen langer zichtbaar is.

Effect 3D wenkbrauwen 3D wenkbrauwen Rotterdam

Het effect van de permanente make up wisselt per salon, omdat er ook diverse soorten methoden zijn. Bij Bogar:

  • Maken we gebruik van de 3D hairstroke wenkbrauw mesjestechniek
  • Is de kleur van de 3D wenkbrauwen is bijna twee keer zo donker direct na de behandeling, na 2 weken is de kleur zoals deze hoort te zijn
  • Krijgt u een mooiere vorm wenkbrauwen
  • Hebben uw wenkbrauwen een voller uiterlijk door de 3D hairstroke techniek

Contact opnemenAfspraak maken

Ook voor lippen en ogen

U kunt in ons Beauty Center niet alleen uw wenkbrauwen laten tatoeëren, maar u bent ook welkom in ons Beauty Center voor andere soorten permanente make-up, zoals eyeliner (onder en/of boven) of wimper aanzet. Of u kunt bij ons permanente lipliner laten zetten waardoor uw lippen een voller accent krijgen.

Maak een afspraak 3D wenkbrauwen Rotterdam

Wilt u ook de gemakken van onze permanente make-up ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bogar Beauty voor al uw vragen of om een afspraak te maken met een van onze specialisten om uw wenkbrauwen te laten tatoeren in de omgeving van Rotterdam of voor het aanbrengen van permanente make-up voor uw ogen en/of lippen.

Bogar Beauty is onderdeel van Beauty1

Beauty