Skinrejuvenation

dna test

   ONLINE AGENDA  

  • Kies de gewenste Categorie
  • Gewenste Behandeling
  • Datum en Tijd
skinrejuvenation-huidverbetering11

Skinrejuvenation huidverbetering

Als we ouder worden wordt het vocht- en vetgehalte van de huid minder. Tussen het twintigste en vijfentwintigste

levensjaar treedt een vertraging op in de celdeling waardoor er minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Om en nabij het veertigste levensjaar is ongeveer nog maar 30% van de huidcellen actief. Het gevolg hiervan is een merkbare en zichtbare achteruitgang van de huid.

Skinrejuvenation Mooie en Egale Teint.

Skin Rejuvenation gaat de tekenen van huidveroudering tegen en wordt er een algemene huidverjonging van het gelaat bereikt. De huid krijgt een kuur op basis van lichtpulsen. Hierdoor krijgt de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine een opmerkelijke stimulans. Oppervlakte rimpels verminderen en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon, poriën worden kleiner en fijne lijntjes verdwijnen. De hele huid herstelt zich, ziet er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht en voelt zacht glad en steviger aan.

Skinrejuvenation voor welke gebieden geschikt

De behandeling kan toegepast worden op het gelaat, de hals, decolleté en op andere plaatsen die zijn blootgesteld aan de zon zoals de handen (zogenaamde ouderdomsvlekken).

Effectiviteit Skinrejuvenation

De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering en pigmentatie-stoornissen. In een verder gevorderd stadium kan de Skin Rejuvenation behandeling nog wel een duidelijk resultaat van 75% vermindering van het probleem behalen.

Verloop van de Skinrejuvenation behandeling

Met de lichtpulsen wordt heel het gelaat behandeld. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos. Een behandeling duurt twintig tot dertig minuten. Skin Rejuvenation is perfect te combineren met Microdermabrasie of Mesotherapie.

 Skinrejuvenation Kuurvorm 

een complete SkinRejuvenation kuur bestaat uit zes behandelingen, met een interval van 3 weken. Daarna wordt het aanbevolen om 1x in de drie maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Prijslijst Skinrejuvenation 

SKIN REJUVENATION
Skinrejuvantion / huidverbetering kuur van 4 behandelingen 1x per 3 weken€ 330,-
Losse- / onderhoudsbehandeling€ 95,-

 
Skinrejuvenation
Skinrejuvenation gaat de tekenen van huidveroudering tegen en er wordt een algemene huidverjonging van het gelaat bereikt. Beginnende huidveroudering...
Skinrejuvenation
3.91 (78.18%) 22 votes

Beauty