radiesse

radiesse filler

   ONLINE AGENDA  

  • Kies de gewenste Categorie
  • Gewenste Behandeling
  • Datum en Tijd

Radiesse

Radiesse filler is ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht, zonder chirurgische ingrepen.

Wat is Radiesse filler

Radiesse filler maakt gebruik van microsfeertechnologie op basis van calcium. Dit levert een zacht,
natuurlijk resultaat op dat onmiddellijk zichtbaar is. Voor veel patienten zijn de voordelen van Radiesse filler een jaar of langer zichtbaar.

Werking Radiesse filler

Na injectie corrigeert Radiesse filler uw gelaatstrekken onmiddellijk en maakt ze bovendien gladder. Het stimuleert de productie van collageen in uw eigen lichaam en bevordert de aanwas van collageen rondom het injectiegebied.

De microsferen waaruit Radiesse filler bestaat, worden geleidelijk afgebroken tot calcium- en fosfaationen die veilig door lichaamseigen processen worden gemetaboliseerd.

Voor de behandeling

Mocht u enkele dagen voor de behandeling om een of andere reden een pijnstiller willen gebruiken, dan raden wij u aan om alleen paracetamol te gebruiken. Andere pijnstillers maken het bloed wat dunner en verhogen zo het risico op een forse blauwe plek.

Wanneer u Aspirine of Aspirinebevattende gebruikt, dan dient u deze 1 week voor de behandeling te stoppen en 3 dagen na de ingreep weer te hervatten.

Na de behandeling

De eerste dagen na de behandeling dient u geen intensieve druk uit te oefenen op het behandelde gebied. U mag meteen na de behandeling in de zon. Eventuele blauwe plekjes kunt u beter insmeren met een hoge beschermingsfactor, onder invloed van de zon kunnen dit (tijdelijke) pigmentvlekjes worden.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Zelfstandig behandelend arts

Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Dr. R. Ernsting werkt als zelfstandig, solistische beroepsbeoefenaar waarvoor we uitsluitend een ruimte ter beschikking stellen en geen enkele bemoeienis hebben met de door hem geleverde zorg.

Prijslijst Radiesse

Radiesse
Radiesse per 1,3 ml€ 575,-
Wangen€ 575,-
Neuslippenplooi€ 575,-
Jukbeen€ 575,-
Kaaklijn€ 575,-
Handen v.a.€ 995,-

Radiesse
Radiesse
Radiesse filler, ideaal voor het opvullen van volumeverlies in het gelaat. U krijgt weer strakke contouren en jonger aangezicht zonder chirurgische ingrepen
radiesse
3.7 (73.94%) 66 votes