Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

   ONLINE AGENDA  

  • Kies de gewenste Categorie
  • Gewenste Behandeling
  • Datum en Tijd

OOGLIDCORRECTIE / OOGLIFT ZONDER SNIJDEN MET PLEXR®

PlexR Soft Surgery behoort tot één van de meest innovatieve en nieuwe generatie medische apparatuur. Het wordt toegepast voor effectieve, veilige niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen zoals ooglidcorrectie.

HOE WERKT DE PLEXR SOFTSURGERY OOGLIDCORRECTIE

OOGLIFT / OOGLIDCORRECTIE MET PLEXR® SOFT SURGERY YouTube play

Voor diverse chirurgische ingrepen (zonder scalpels & hechtingen) kan PlexR worden ingezet worden als een effectief alternatief voor onder andere :

Ooglidcorrectie /Ooglift

• Het verwijderen van overtollige huid, kraaienpootjes en rokerslijntjes

Lifting van wenkbrauwen, hals, mondhoeken en andere esthetische indicaties

Het resultaat van een PlexR behandeling is definitief en direct zichtbaar. Dit komt doordat een gesublimeerde huid niet in staat is zich te “herstellen”. Het gevolg hiervan is dat het resultaat van de behandeling permanent is.

plexr

Behalve het directe effect van lifting, kan er op langer termijn ook verjonging van de huid worden waargenomen.  Dit omdat een behandeling met plasma tevens zorgt voor een indirecte biostimulatie in de diepere huidlagen. Het resultaat hiervan is dat aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor krijgen de behandelde gebieden een extra boost in stevigheid en volume. Dit in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel.

BEHANDELEND ARTS

De behandeling wordt uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Dr. R. Ernsting werkt als zelfstandig, solistische beroepsbeoefenaar waarvoor we uitsluitend een ruimte ter beschikking stellen en geen enkele bemoeienis hebben met de door hem geleverde zorg.

PLEXR KOSTEN

Boven ooglidcorrectie / ooglift € 550,00

Onder ooglidcorrectie / ooglift € 350,00

Kleine zone vanaf € 350,00 (b.v. wenkbrauwlift of verticale lijntjes bovenlip

Mediumzone vanaf € 550,00 (b.v. voorhoofd met wenkbrauwlift of verticale lijntjes boven- en onderlip).

Grote zone vanaf € 750,00 (b.v. hals versteviging en lifting)

Ooglidcorrectie / Ooglift met PlexR. Aanbieding ooglift - ooglidcorrectie. Goedkope ooglift - ooglidcorrectie voor de regio Den Haag Rotterdam Delft Zoetermeer Leiden Wateringen Westland Voorburg Leidschendam Schevenigen Wassenaar.
Visseringlaan 20B
Rijswijk, Zuidholland
2288ER
Phone: 070 3 941 341
Ooglidcorrectie
4.87 (97.39%) 23 votes