Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde den Haag

   ONLINE AGENDA  

  • Kies de gewenste Categorie
  • Gewenste Behandeling
  • Datum en Tijd

Natuurgeneeskunde & Medische massage Healthcare 1

Het belang van een goede balans tussen een gezonde geest en een gezond lichaam is in de Chinese geneeskunde al reeds eeuwen bekend. Pas sinds enkele jaren worden wij hier in het westen er steeds meer van bewust dat de Chinese natuurgeneeskunde geïntegreerd moet worden in onze westerse geneeskunde. Dit omdat de klacht niet altijd de oorzaak is. Ik ga dan ook met u op zoek naar de oorzaak van uw lichamelijke klachten.

Natuurgeneeskunde zet  het lichaam aan om de gezonde balans weer te herstellen. Een aantal verstoringen kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door slechte voeding, stress, straling, belasting met chemische stoffen of een ophoping van afvalstoffen.

Prognos

Voor het opsporen van dergelijke verstoringen maken wij gebruik van de PROGNOS. Dit is een Computer-Analyse-Systeem, welk via doormeting aangeeft welke meridianen verstoringen hebben. Tevens wordt dan zichtbaar waardoor deze verstoring is ontstaan en met welke therapie en middelen te verhelpen is. Hierdoor kunnen oorzaken van klachten opgespoord en behandeld worden. 

Vitaminen en Mineralen

Om het herstelproces te bevorderen maak ik gebruik van hoogwaardige natuurlijke vitaminen- en mineralencomplexen van Energetica Natura, Nutramin en Pervital en zet ik tevens een Orthomoleculair therapie in.

Met deze behandelmethoden kan het lichaam weer in balans gebracht worden, zodat er weer een gezonde balans is tussen lichaam en geest.

Behandelend therapeut

Behandelend therapeut is Anette de Haas.

Anette de Haas werkt als zelfstandig, solistische beroepsbeoefenaar waarvoor we uitsluitend een ruimte ter beschikking stellen en geen enkele bemoeienis hebben met de door haar geleverde zorg.

Voor meer informatie zie www.healthcare1.nl

Onderstaand treft u in het kort een aantal ziektebeelden en therapieën waar een behandelplan voor kan worden gemaakt.

Natuurgeneeskunde, Energetische geneeswijze, Alternatieve geneeswijze, Natuurgeneeswijze.

Medische massage, Bindweefselmassage

Prognos, Elektronische acupunctuur, Gezondheidsanalyse

Overgang, Menopauze, Burnout, Oververmoeid, ADHD

Darmklachten, Schildklier, Virussen, Parasieten

Fibromyalgie, Gewrichtsklachten

Vitaminetekort

Natuurgeneeskunde
5 (100%) 3 votes