Injectables Den Haag

Bij het ouder worden ontkomt u er niet aan dat er door de expressie van de gezichtspieren lijntjes in het uiterlijk ontstaan zoals een fronsrimpel, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Een snelle en effectieve manier om daar vanaf te komen zijn onze diverse behandelingen met injectables in Den Haag. Bij ons geniet u van een uitstekende service én hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen.

Expertise in diverse injectables

Bogar Beauty is gepecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Mesotherapie, Microdermabrasie , Botox en Filler Injectable behandelingen. Hierdoor pakken wij de strijd tegen huidveroudering aan zonder chirurgische ingrepen. Bij Bogar Beauty bent u in goede handen: bij ons wordt u behandeld door een arts met jarenlange ervaring en vakkennis. Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Soorten injectables

Voor alle soorten injectables in Den Haag kunt u bij ons terecht. Per rimpel verschilt het welke injectables het meest geschikt zijn. Daarom bieden wij verschillende soorten behandelingen, zodat uw rimpels zo effectief en snel mogelijk verholpen kunnen worden. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Botox
  • Liquid facelift
  • Sculptra
  • Restylane,
  • Teosyal,
  • Radiese

Contact opnemenAfspraak maken

Sculptra is ideaal voor het tegengaan van rimpels bij uw slapen en jukbeenderen. Tevens is een botox behandeling is ook ideaal om overmatig zweten en migraine tegen te gaan. Botox bijvoorbeeld perfect geschikt om uw te verhelpen van uw voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Door middel van botox kunnen wij de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren blokkeren en wordt het overmatig zweten van handen, oksels of voorhoofd verholpen. Bij migraine wordt door middel van de botox de spierspanning (die verantwoordelijk is voor de migraine) verzwakt.

Maak een afspraak

Wilt u graag afrekenen met uw rimpels? Neem dan contact op en maak een afspraak met Bogar Beauty: dan kunnen we in een kennismakingsgesprek samen kijken naar welke soorten injectables in Den Haag het beste bij u passen.
Voorafgaand aan uw behandeling wordt er altijd in een consult helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Behandelend arts

Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Dr. R. Ernsting werkt als zelfstandig, solistische beroepsbeoefenaar waarvoor we uitsluitend een ruimte ter beschikking stellen en geen enkele bemoeienis hebben met de door hem geleverde zorg.

Injectables Den Haag
3.36 (67.27%) 11 votes

Beauty