Cellulift

   ONLINE AGENDA  

  • Kies de gewenste Categorie
  • Gewenste Behandeling
  • Datum en Tijd

Huidverbetering met cellulift

Naarmate we ouder worden neemt de stevigheid en veerkracht van de huid af. Dit komt door afname van collageen en elastine, met als resultaat huidverslapping. Deze huidverslapping is niet alleen merkbaar in het gelaat, maar ook bijvoorbeeld aan de onderkant van de bovenarmen, binnenkant benen en buik. Cellulift is zeer geschikt als vervolgbehandeling nadat men is afgevallen of na een behandeling met Cellulyse omdat de huid daarna behoefte kan hebben aan versteviging.

Verbetering van de huid

Cellulift is een methode om huidverslapping te herstellen. Cellulift herstelt de structuur van elastine waardoor de
elasticiteit van de huid verbetert wordt. Het stimuleert de groei van fibroblasten, activeert de synthese van collagene en elastine vezels en verbetert de textuur van de huid. Hierdoor neemt huidverslapping zichtbaar af. Gezicht, hals, decollete, buik, billen, binnenzijde bovenbeen en onderkant van de bovenarmen zijn geschikte locaties voor deze behandeling.

Injecteergun

Voor een optimale toepassing van Cellulift, wordt er bij Bogar gebruik gemaakt van een injecteergun (MesoMega).

Cellulift en Mesotherapie

Hoewel de te bereiken resltaten van  Cellulift en Mesotherapie overlappend zijn, is het belangrijkste verschil dat Cellulift meer Hyaluronzuur bevat. Hierdoor wordt het beoogde resultaat sneller bereikt. Cellulift wordt als kuur aangeboden van 4 behandelingen, met een frequentie van 1 x in de 10 dagen.

Prijslijst Cellulift

HUIDVERBETERING CELLULIFT
Gelaat (of Hals of Decollete) 1 zone abonnement van 4 behandelingen€ 650,-
Gelaat en Hals (of Gelaat en Decollete) 2 zone abonnement van 4 behandelingen€ 1105,-
Onderhoudsbehandeling 1 zone€ 180,-
Onderhoudsbehandeling 2 zones€ 300,-

Cellulift
Cellulift
Huidverbetering met cellulift om huidverslapping te herstellen. Naarmate we ouder worden neemt de stevigheid en veerkracht van de huid af. Huidverslapping...
Cellulift
3.68 (73.68%) 19 votes