Botox

botox dinsdag

   ONLINE AGENDA  

  • Kies de gewenste Categorie
  • Gewenste Behandeling
  • Datum en Tijd

BOTOX

Botox ontspant lijntjes in het gezicht zoals fronsrimpel, voorhoofdrimpels en of kraaienpootjes.
 
Door desbetreffende spiergroepen te behandelen ontspannen deze doordat de zenuwuiteinden geblokkeerd worden. Hierdoor vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale voorhoofdrimpels.
 
Botox actie
Botox vriendinnen actie

Het vervlakken of verdwijnen van de voorhoofd rimpels, fronsrimpel of kraaienpootjes is afhankelijk van de diepte van de gezichtsrimpel. Deze zal bij een matige aanwezigheid zo goed als helemaal wegtrekken. Diepere lijnen verdwijnen echter niet helemaal. Het is mogelijk deze daarna te behandelen met injectables zoals Restylane, Teosyal, Radiesse of liquid facelift. Het effect van de behandeling duurt ongeveer 3 maanden. Wanneer men zich vaker laat behandelen blijft dit effect langer werkzaam.

Preventieve werking

De behandeling heeft een preventieve werking op rimpels. Als gestopt wordt met de behandelingen keren de rimpeltjes geleidelijk in dezelfde staat terug zoals ze waren voor aanvang van de behandeling.

Heeft de behandeling negatieve invloed op mijn gezichtexpressie?

Uw gelaatsuitdrukking zal niet veranderen door de behandeling maar wel ontspannen. De activiteit van de spieren die frons- of andere lijnen veroorzaken wordt verzwakt waardoor u een minder zorgelijk of boze expressie heeft. U kunt echter nog steeds bedenkelijk of verbijsterd kijken na de behandeling.

Botox fronsrimpel voor en na

Botox voor en na foto’s
Botox voor en na foto’s

Overmatig zweten

Transpiratie is nodig om de lichaamstemperatuur af te koelen, maar buitensporig veel transpireren heeft vaak een negatieve invloed op het sociale leven van een persoon. Door de prikkeloverdracht van de zenuwen naar zweetklieren te blokkeren wordt zweten van handen, oksels of voorhoofd verholpen.

Migraine

Het is aangetoond dat de behandeling efficiënt is ter behandeling van migraineklachten. Door het verzwakken van de spierspanning die verantwoordelijk zijn voor de migraine, wordt een duidelijke verbetering bewerkstelligd. De werkingsduur is bij benadering 3 maanden maar kan per persoon verschillen.

Voor de Botox behandeling

Mocht u enkele dagen voor een behandeling om een of andere reden een pijnstiller willen gebruiken, dan raden wij u aan om alleen paracetamol te gebruiken. Andere pijnstillers maken het bloed wat dunner en verhogen zo het risico op blauwe plekken.

Na de behandeling

Het wordt afgeraden de eerste 2 tot 4 uur na de ingreep te bukken of te liggen.” U dient de behandelde spieren wel dynamisch aan te spannen door bijvoorbeeld veel te fronsen, wenkbrauwen optrekken of samen knijpen van de ogen. Hierdoor werkt de behandeling beter en langer. De eerste dagen na de behandeling dient u geen intensieve druk uit te oefenen op de behandelde plek. U mag meteen na de behandeling in de zon. Het wordt aangeraden eventuele blauwe plekjes met een hoge beschermingsfactor in te smeren omdat dit anders (tijdelijke) pigmentvlekjes kunnen worden.

Wanneer wordt er niet behandeld 

Er wordt niet behandelt bij: – Spierziekten; – Allergie voor het product; – Gebruik van antibiotica; – Gebruik van spierverslappers; – Zwangerschap of borstvoeding; – Sommige ziektes van het zenuwstelsel;

Wat zij de nadelen, gevaren of bijwerkingen van de behandeling

Botox heeft gelukkig niet veel nadelen of bijwerkingen en als deze optreden, vinden ze direct na de behandeling plaats. Het is meestal binnen drie maanden weer uitgewerkt en eventueel ongemak is daarom tijdelijk. 

In het geval je niet niet kunt wennen aan het effect van het niet kunnen bewegen van de spieren of het effect niet mooi vindt,  zit er niets anders op dan te ‘wachten’  totdat het effect is uitgewerkt.

Het meest voorkomende euvel is dat rond de plek van injectie wat roodheid ontstaat of een klein blauw plekje gepaard gaande met een wat branderig gevoel.

Een lagere stand van de wenkbrauw of  hangend ooglid zijn de grootst bekende nadelen van Botox.  Door de jaren lange ervaring die dokter Ernsting heeft opgedaan, is dit iets wat praktisch niet voorkomt.

Een mogelijkheid is ook dat het “verslavend” kan werken doordat je heel blij bent met het resultaat.  “dat kan natuurlijk ook als nadeel gezien worden .”

Er zijn geen bijwerkingen bekend op lange termijn.

Zelfstandig handelend arts

Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Dr. R. Ernsting werkt als zelfstandig, solistische beroepsbeoefenaar waarvoor we uitsluitend een ruimte ter beschikking stellen en geen enkele bemoeienis hebben met de door hem geleverde zorg.

Botox ervaringen

Zie onze Review pagina wat o.a. de botox ervaringen zijn van onze klanten door hier te klikken.

Botox
Fronsrimpels€ 135,-
Voorhoofdrimpels€ 135,-
Kraaiepootjes€ 135,-
Kin€ 135,-
Oksels€ 550,-
Handen€ 550,-
BotoxBotox prijslijst
botox den haagbotox frons den haag
botox fronsrimpel den haagbotox voorhoofd den haag
botox voorhoofdrimpels den haagbotox kraaienpootjes den haag
botox aanbieding den haagbotox actie den haag
botox goedkoop den haagbotox prijslijst den haag
botox prijs den haagbotox prijzen den haag
botox behandeling den haagbotox filler den haag

Botox Den Haag Rijswijk

Niet alleen botox fillers is geschikt voor huidverbetering, maar ook andere injectables zoals liquid facelift, radiesse, restylane, teosyal, sculptra en mesotherapie met hyaluron (hyaluronfiller hyaluronzuur). Dit kan voor neus lippenlijn, rokerslijntjes, jukbeenderen, wangen en mond.  Prijs prijslijst prijzen aanbieding actie goedkoop goedkope goedkoopste kosten filler fillers, behandeling voor frons fronsrimpel kraaienpootjes kin bovenlip lippen vergroten, voorhoofd voorhoofdrimpels en lachrimpels in het gelaat gezicht of huidverbetering huidveroudering huidverslapping c.q. botox in oksels tegen overmatig zweten transpireren transpiratie. Regio Den Haag Rotterdam Leiden Voorburg Wassenaar Delft Utrecht Zoetermeer Naaldwijk Zuidholland., , botox ervaringen, the hague, prijzen wenkbrauwlift, botox behandeling den haag, botox party, fillers injectables injectable kliniek en huidverstrakking. goedkoop aanbieding actie den haag rotterdam leiden zoetermeer voorburg naaldwijk westland leidschendam wateringen.

   

Botox voor het laten vervlakken van voorhoofd rimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Aanbieding,  goedkoop  voor de regio Den Haag Rotterdam Delft Zoetermeer Leiden Wateringen Westland Voorburg Leidschendam Schevenigen Wassenaar.
Visseringlaan 20B
Rijswijk, Zuidholland
2288ER
Phone: 070 3 941 341
Botox
4.61 (92.16%) 523 votes