beauty

dna test

   ONLINE AGENDA  

  • Kies de gewenste Categorie
  • Gewenste Behandeling
  • Datum en Tijd
botox fillers

Welkom bij Bogar Beauty

Bogar Beauty is een Estetisch Center met als doelstelling dat de klant zich zeer comfortabel voelt. Zowel geestelijk als lichamelijk maar ook in zijn te besteden budget. Onze sterkstepunten zijn jarenlange ervaring, vakkennis, service en niet te vergeten onze zeer concurerende prijzen.

Ons Estetisch Center is gespecialiseerd in de allernieuwste anti-aging behandelingen waardoor de strijd tegen huidveroudering ook zonder chirurgische ingrepen kan d.m.v. Skin Rejuvenation en Mesotherapie.

Met Botox of injectables / liquid facelift
is het mogelijk om ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale lijnen op het voorhoofd te laten vervagen of verdwijnen.

Behandelend arts

Alle injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Alle bij de NVCG aangesloten artsen beschikken over die specifieke ervaring, kennis en kunde op het gebied dat zij uitoefenen.

Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en wat de te verwachten kosten zijn.

Definitief Ontharen

Nooit meer scheren of harsen? Voor definitief ontharen werkt Bogar met IPL Elos flitslichtenergie, geschikt voor alle huid- en haartypen.

 Beauty behandelingen bij Bogar o.a.:

Harsen

Huidverbetering / Cellulift

Massage

Mesotherapie

Microdermabrasie

Ontharen / IPL

Pedicure

Permantente Make Up

Skinrejuvenation

Beauty opleidingen
Beauty opleidingen
Beauty opleidingen: opleidingen nagelstyliste, cursus Wimperextensions, opleiding Permanente Make Up, cursus Cosmetische Pedicure, cursus Harsen, Manicure..
beauty
4.23 (84.62%) 39 votes

Beauty